Τα χρυσά κοσμήματα αποτελούν ένα σημαντικό και ιδιαίτερο κεφάλαιο για την ομάδα της Oragold. Εδώ και τρεις δεκαετίες έχουμε εκτιμήσει χιλιάδες κοσμήματα με την ίδια πάντα αρχή και φιλοσοφία:

“Κάθε κόσμημα κρύβει μέσα του τη δική του μοναδική ιστορία και οφείλουμε να το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά και με το σεβασμό που του αξίζει”

Εκτιμούμε δωρεάν και αγοράζουμε επώνυμα χρυσά κοσμήματα στις υψηλότερες τιμές της αγοράς. Αξίζει να μας επισκεφτείτε για να το επιβεβαιώσετε.

Επιπλέον, αγοράζουμε και σύγχρονα, μοντέρνα μη επώνυμα χρυσά κοσμήματα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Μη διστάσετε να συμπληρώσετε τη φόρμα εκτίμησης χρυσού και κοσμημάτων για να σας δώσουμε την εκτίμηση μας δωρεάν χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

 

Τιμή αγοράς επώνυμου κοσμήματος

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως εκτιμούμε και αγοράζουμε τα κοσμήματα σας στην υψηλότερη τιμή κοσμήματος. Δεν υπολογίζουμε μόνο το βάρος του χρυσού. Συνυπολογίζουμε πάντοτε την αξία που προσδίδει η επώνυμη μάρκα στο κόσμημά σας όπως επίσης και την αξία των πολύτιμων λίθων που υπάρχουν πάνω στο κόσμημα.

Στην Oragold γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πως ένα χρυσό κόσμημα θα πρέπει να εκτιμάται βάσει όλων των χαρακτηριστικών του και όχι μόνο από το βάρος του χρυσού που φέρει. Μόνο σε εμάς μπορείτε να πουλήσετε τα επώνυμα κοσμήματα σας.

 

Αγορά Επώνυμων Χρυσών Κοσμημάτων

Αγοράζουμε επώνυμα κοσμήματα των οίκων Λαλαούνη, Ζολώτα, Nikos Koulis, Cartier, Bulgari, Chopard, Tiffany & co, Harry Winston, de GRISOGONO, Van Cleef, Graff, Piaget και Chaumet.

Τα περίτεχνα, ιδιαίτερα κοσμήματα και οι πολύτιμες συλλογές των διάσημων αυτών δημιουργών μπορούν να εκτιμηθούν σωστά μόνο από έμπειρους εκτιμητές. Κάθε ένα από αυτά εκτιμάται με την αμέριστη προσοχή που του αρμόζει.

Επισκεφτείτε μας για μια δωρεάν εκτίμηση του δικού σας κοσμήματος.

 

Πιστοποιητικά Γνησιότητας Επώνυμων Κοσμημάτων

Τα επώνυμα κοσμήματα συνοδεύονται από επίσημο πιστοποιητικό γνησιότητας με μοναδικό κωδικό αναφοράς που επικυρώνει την αξία τους. Εάν κατέχετε και το πιστοποιητικό, είναι καλό να τα προσκομίσετε μαζί με το κόσμημα για την αγορά. Θα πετύχετε υψηλότερη τιμή!

Σε περίπτωση συναλλαγής είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.