Αυστρία

Με την ιστορία τους να ξεκινάει από πολύ παλιά, τα χρυσά νομίσματα Αυστρίας αποτελούν μία από τις πιο εμβληματικές και πολύτιμες κατηγορίες νομισμάτων που μπορεί να έχει κάποιος στην κατοχή του.

Όλες οι εκδόσεις των χρυσών νομισμάτων Αυστρίας που έχουν κυκλοφορήσει ανά τα έτη φέρουν από τη μία όψη τον Αυτοκράτορα FranzJosef I και από την άλλη το δικέφαλο αυτοκρατορικό αετό, έμβλημα του Αυστριακού στρατιωτικού σώματος.

Ένα παλιό νόμισμα που μπορεί να έχετε ξεχασμένο στο συρτάρι σας μπορεί να είναι μία ευκαιρία να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό, καθώς η αντικειμενική αξία των χρυσών νομισμάτων παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.Με την αγορά χρυσών νομισμάτων από την ORAGOLD μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι εισπράττοντας άμεση πληρωμή. Εκμεταλλευτείτε τα χρυσά νομίσματα Αυστρίας που έχετε στην κατοχή σας και μάθετε την πραγματική τους αξία.

Με την αγορά χρυσών νομισμάτων από την ORAGOLD μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι. Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην πραγματική αντικειμενική αξία των ελληνικών χρυσών νομισμάτων σας.

Ζητήστε μας δωρεάν εκτίμηση με 2 απλά βήματα!

Συμπληρώστε την φόρμα εκτίμησης και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας, για την εκτίμηση του ρολογιού που σας ενδιαφέρει.

Φόρμα εκτίμησης ασημικών

Κάντε κλικ ή σύρετε τα αρχεία σας εδώ
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

    Είδατε κάποιο νόμισμα που σας ενδιέφερε;

    Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τιμές και διαθεσιμότητα.