Αγορά

Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Ζητήστε μας σήμερα δωρεάν εκτίμηση!

Τι θέλετε να πουλήσετε;

Το Cartier love bracelet είναι ένα μοναδικό κόσμημα που λατρεύτηκε διαχρονικά από γυναίκες αλλά και άντρες από τον κόσμο της μόδας, μεγάλους σταρ και celebrities αλλά και από κομψούς αναθρώπους που γνωρίζουν από στυλάτα και ακριβά κοσμήματα. 

sarah-jessica-parke με cartier love bracelet

Δείτε εδώ τα ακριβότερα κομήματα του κόσμου.

Είναι ένα υπέροχο κόσμημα που στολίζει με τον πιο κομψό και πολυτελή τρόπο τον κάρπο ενός άντρα η μας γυναίκας.

Το θρυλικό βραχιόλι Cartier love bracelet του κορυφαίου οίκου Cartier σχεδιάστηκε το 1969 στη Νέα Υόρκη από τον Ιταλό σχεδιαστή Aldo Cipollo. Ειναι εμπνευσμένο από τη ζώνη αγνότητας και την ιδέα ότι τα σύμβολα αγάπης πρέπει να είναι αιώνια. Η ιδιαιτερότητα του- αυτό που το κάνει μοναδικό είναι ο μηχανισμός του.

Τα δυο μισά C shape κομμάτια του Cartier love bracelet κλείνουν και ανοίγουν μόνο με την χρήση ειδικού εργαλείου, που μοιάζει με κατσαβίδι μινιατούρα και συνοδεύει το βραχιόλι κατά την αγορά. Το ιδιαίτερο αυτό κατσαβίδι είναι επίσης διαθέσιμο και με την μορφή κολιέ. Επιτρέπει με αυτόν τον τρόπο σε ένα και μόνο άτομο να μπορεί να το ξεκλειδώσει, ενώ το κλειδί είναι φορεμένο στο λαιμό του αλλού συντρόφου ως σύμβολο παντοτινής δέσμευσης.

χρυσό cartier love bracelet

Η μοναδικότητα του Cartier Love Bracelet

Τα πρώτα διάσημα βραχιόλια ηταν κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ασήμι. Τα βραχιόλια διατίθενται σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων, ροζ χρυσό, λευκόχρυσο, πλατίνα αλλα και με διαμάντια. Κάθε βραχιόλι που κατασκευάζεται διαθέτει έναν και μοναδικό σειριακό αριθμό. Ο αριθμός αυτός είναι χαραγμένος πάνω στο βραχιόλι και υπάρχει αρχειοθετημένος στα κεντρικά του οίκου Cartier ώστε να διασφαλίζεται η αυθεντικότητα του.

Στην Oragold, με την πολυετή εμπειρία που έχουμε στην αγορά κοσμημάτων είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε την υψηλή αξία ενός κοσμήματος Cartier και να σας προσφέρουμε άμεσα μετρητά για την αγορά του.

Επιπλέον αγοράζουμε κοσμήματα των οίκων Λαλαούνη, Ζολώτα, Βιλδιρίδη , Bulgari, Tiffany, VanCleef, Chopard κ.α.

Εάν έχετε οποιοδήποτε χρυσό κόσμημα επικοινωνήστε μαζί μας. Θα σας ενημερώσουμε με ακρίβεια και επαγγελματισμό για την αξία του χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Κλείστε ραντεβού online μέσα από το site μας www.oragold.gr.

Μπορεί να σας αρέσουν και αυτά τα άρθρα από την κατηγορία Χρυσός & Κοσμήματα

Δείτε όλα τα άρθρα