Κάθε νόμισμα είναι μοναδικό. Κρύβει μέσα του μια ιστορία που το ακολουθεί και του προσδίδει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Με προσήλωση και σεβασμό εκτιμούμε καθημερινά χρυσά νομίσματα κάθε εθνικότητας που προέρχονται από κάθε γωνιά του κόσμου.

Είτε πρόκειται για ευρωπαϊκά εμπορικά νομίσματα, είτε για σπάνια και περίτεχνα νομίσματα περασμένων αιώνων βρισκόμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας.

Προσφέρουμε ακριβείς και εμπεριστατωμένες εκτιμήσεις για τα χρυσά νομίσματά σας

Εκτιμούμε και ειδικευόμαστε σε χρυσά νομίσματα για περισσότερα από 25 χρόνια. Ακολουθώντας μια ορισμένη και λεπτομερή διαδικασία, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τιμή για το χρυσό σας νόμισμα.

Εξετάζουμε με προσοχή το νόμισμα για τυχόν φθορές και ελέγχουμε το πιστοποιητικό που το συνοδεύει, εφόσον υπάρχει.

Ζυγίζουμε το νόμισμα σε εξειδικευμένες ζυγαριές ακριβείας για να επιβεβαιώσουμε το βάρος του κι έπειτα ελέγχουμε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, όπως είναι η διάμετρός του και το πάχος του.

Αφού διαπιστώσουμε τη χρονολογία κοπής του και τη σπανιότητά του (πόσα κομμάτια από το συγκεκριμένο νόμισμα κυκλοφόρησαν) μπορούμε να σας δώσουμε την εκτίμησή μας.

Οι τιμές που προσφέρει η ORAGOLD είναι αδιαμφισβήτητα οι υψηλότερες της αγοράς. Εσείς αποφασίζετε εάν θέλετε να πουλήσετε το νόμισμά σας και να λάβετε την πραγματική του αξία με άμεση πληρωμή.

Για αγορά χρυσών νομισμάτων στην Αθήνα απευθυνθείτε στους έμπειρους ανθρώπους της ORAGOLD.

Χρυσά Νομίσματα Αγγλίας

Το United Kingdom έχει μακρά ιστορία στη διάθεση και παραγωγή χρυσών λιρών. Τα νομίσματα απεικονίζουν τον εκάστοτε βασιλιά στη μία όψη και τον Άγιο Γεώργιο με το δράκο στην άλλη όψη. Μάθετε την ιστορία της χρυσής λίρας Αγγλίας.

Διαθέτετε χρυσές λίρες Αγγλίας και θέλετε να μάθετε πόσο αξίζουν; Απευθυνθείτε στην ORAGOLD για να ενημερωθείτε άμεσα και υπεύθυνα για την τιμή της χρυσής λίρας.Αγοράζουμε χρυσές λίρες Αγγλίας στις πιο υψηλές τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρυσά Νομίσματα Αυστρίας

Όλα τα χρυσά νομίσματα Αυστρίας φέρουν στη μία τους όψη τον αυτοκράτορα Franz Josef I και το δικέφαλο αυτοκρατορικό αετό στην άλλη όψη.

Τα χρυσά νομίσματα Αυστρίας αποτελούν μία σημαντική επένδυση για τους κατόχους τους. Μάθετε πως μπορείτε να εξασφαλίσετε άμεση πληρωμή από τα χρυσά αυστριακά δουκάτα ή τα χρυσά φιορίνια σας.

Χρυσά Νομίσματα Γαλλίας

Τα γνωστά γαλλικά φράγκα κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια της γαλλικής επανάστασης και έκτοτε διατηρούν μία σταθερά υψηλή αξία στην αγορά. Από τα πιο γνωστά χρυσά νομίσματα Γαλλίας είναι τα Ναπολεόνια ή χρυσά νομίσματα των 10 και 20 φράγκων. Δείτε εδώ τα πιο εμπορικά γαλλικά χρυσά νομίσματα.

Χρυσά Νομίσματα Αμερικής

Διαθέτετε κάποιο αμερικανικό χρυσό δολλάριο; Τα νομίσματα των ΗΠΑ παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχουν μεγάλη αξία σήμερα.

Το Άγαλμα της Ελευθερίας και ο αετός-σύμβολο της Αμερικής είναι οι πιο συνηθισμένες απεικονίσεις των νομισμάτων, κατά καιρούς όμως έχουν κυκλοφορήσει και επετειακές εκδόσεις.

Χρυσά Νομίσματα Ελλάδας

Η Ελλάδα, μία χώρα με πλούσια ιστορία, δε θα μπορούσε να μην παρουσιάσει τη δική της συλλογή ελληνικών χρυσών νομισμάτων. Κατά την περίοδο που κυβερνούσε ο βασιλιάς Γεώργιος κόπηκαν τα νομίσματα των 10, 20, 50 και 100 χρυσών δραχμώνΕπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και τιμές.

Χρυσά Νομίσματα Κύπρου

Η χρυσή λίρα Μακάριος είναι ένα από τα πιο γνωστά νομίσματα Κύπρου. Έχουν κυκλοφορήσει εκδοχές της μισής, μίας, των πέντε (πεντόλιρο) και πενήντα χρυσών λιρών. Επιπλέον, η Κύπρος διαθέτει και εκδόσεις των χρυσών ευρώ.

Χρυσά Νομίσματα Ιταλίας

Τα χρυσά νομίσματα Ιταλίας είναι μια σπουδαία ευκαιρία για να εξασφαλίσετε εύκολη και γρήγορη πληρωμή. Αγοράζουμε χρυσές λιρέτες VittorioEmanuele στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Χρυσά Νομίσματα Μεξικού

Τα χρυσά μεξικάνικα Πέσος είναι νομίσματα ιδιαίτερης ομορφιάς και μεγάλης χρηματικής αξίας. Ιδίως το Centenario είναι ένα κομψό και σπάνιο νόμισμα. Εάν διαθέτετε χρυσά μεξικάνικα νομίσματα μιλήστε με τους ειδικούς της ORAGOLD για αγορά και τιμές.

Χρυσά Νομίσματα Νοτίου Αφρικής

Το Κρούγκεραντ είναι το αφρικανικό χρυσό νόμισμα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως. Η μία όψη του απεικονίζει τον PaulKruger, πρώτο πρόεδρο της Δημοκρατίας της Νοτίου Αφρικής, και η άλλη το αφρικανικό ζώο springbok. Μάθετε περισσότερα για τα αφρικανικά χρυσά νομίσματα.

Χρυσά Νομίσματα Τουρκίας

Τα χρυσά νομίσματα Τουρκίας κυκλοφόρησαν πρώτη φορά το 1478 και έκτοτε έχουν δημιουργηθεί διάφορες εκδοχές και ονομασίες αναλόγως με τον τύπο κοπής. Στην ORAGOLD αγοράζουμε χρυσά τούρκικα νομίσματα. Eπικοινωνήστε μαζί μας για τιμές.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε για να ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκτίμησης νομισμάτων και μάθετε σήμερα την πραγματική αξία των νομισμάτων σας.

Σε περίπτωση συναλλαγής είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.

Η ORAGOLD δεν παρέχει προσωπικά δάνεια ή οποιαδήποτε μορφή δανεισμού όπως ενυπόθηκα δάνεια, δάνεια αγοράς αυτοκινήτου, φοιτητικά δάνεια, ανανεώσιμα πιστωτικά όρια (όπως πιστωτικές κάρτες ή προσωπικά πιστωτικά όρια).