Ντουμπάι: Δημοπρασία Διαμαντιού 2 Εκατομμυρίων Δολαρίων

Η δημοπρασία διαμαντιού αποκτά πλέον άλλη διάσταση αφού η ρωσική εταιρεία Alrosa PJSC βγάζει σε δημοπρασία ένα κορυφαίο διαμάντι 242 καρατίων με τιμή εκκίνησης 2.000.000 €!

Ο εντυπωσιακός πολύτιμος λίθος που έχει μέγεθος μπάλας πινγκ πονγκ θα βρίσκεται σε έκθεση στο Ντουμπάι από τις 14 έως τις 21 Μαρτίου ενώ η δημοπρασία του διαμαντιού θα διεξαχθή στις 22 Μαρτίου και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον επενδυτών από όλο τον κόσμο. Αυτή είναι η 100η δημοπρασία της Alrosa και θα φροντίσει στην επετειακή αυτή εκδήλωη να δημιουργήσει μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα προσφέροντας το συγκεκριμένο διάσημο διαμάντι.

Δεδομένου ότι η πανδημία του Covid-19 “πάγωσε” το εμπόριο των διαμαντιών το προηγούμενο έτος, φέτος προβλέπεται να εξισορροπηθεί η κατάσταση. Η εταιρεία ανθρακορύχων Gem Diamonds Ltd αναφέρει πως οι τιμές των διαμαντιών θα ανέβουν αισθητά και επιπλέον θα ξεπεράσουν τις τιμές της προ Covid εποχής.

Δείτε εδώ ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή ενός διαμαντιού.

Στην ίδια δημοπρασία θα διατεθούν και άλλα δύο διαμάντια 190,7 και 136,2 καράτια καθώς και άλλοι πολύτιμοι λίθοι. Η αγορά πολύτιμων λίθων αποτελεί μια κερδοφόρα εμπορική δραστηριότητα εδώ και αρκετούς αιώνες. Οι πολύτιμοι λίθοι, προϊόντα της φύσης, διατηρούν την υψηλή τους αξία και έχουν πάντοτε ζήτηση.

Εάν διαθέτετε διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους επικοινωνήστε με την Oragold σήμερα για να λάβετε την υψηλότερη προσφορά της αγοράς. Αγοράζουμε άμεσα διαμάντια και πολύτιμους λίθους προσφέροντας σας άμεσα μετρητά.

Εκτιμούμε δωρεάν και με απόλυτη ακρίβεια τα πολύτιμα αντικείμενα σας, σεβόμενοι πάντοτε την ιστορία και την ιδιαίτερη αξία τους.

Κατάστημα Νέας Ερυθραίας:

Ελευθερίου Βενιζέλου 62Β

Νέα Ερυθραία, Τ.Κ. 14671

Τηλέφωνο: 210 6250 384

Κατάστημα Κηφισιάς:

Λεωφόρος Κηφισίας 230

Κηφισιά, Τ.Κ. 14562

Τηλέφωνο: 210 8018 844