Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Ζητήστε μας σήμερα δωρεάν εκτίμηση!

Τι θέλετε να πουλήσετε;

Ο οίκος πολυτελών ρολογιών Vacheron Constantin διαθέτει μια μακρά ιστορία στην υψηλή ωρολογοποιία καθώς ιδρύθηκε το 1755 και έκτοτε δεν έχει σταματήσει ποτέ τη λειτουργία του.

Οι βασικές αξίες του οίκου όπως η συνεχής προσήλωση στην τελειότητα, η άψογη κατασκευή και η έμφαση στις λεπτομέρειες αποτυπώνονται σε κάθε ένα μοναδικό ρολόι που παράγεται.

Έχετε κάποιο μοντέλο από τα διάσημα ρολόγια Vacheron Constantin;

Γνωρίζετε την πραγματική του αξία; Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το ρολόι σας, ελάτε σε επαφή μαζί μας. Η έμπειρη ομάδα μας είναι σε θέση να σας ενημερώσει άμεσα και υπεύθυνα για την πραγματική αξία του ρολογιού σας καθώς και να σας δώσει την υψηλότερη προσφορά σε περίπτωση που θέλετε να το πουλήσετε.

Μάθετε περισσότερα για την αγορά επώνυμων ρολογιών Vacheron Constantin (και όχι μόνο) από την Oragold.

 

Ρολόγια Vacheron Constantin Overseas

ρολογια vacheron-constantin-overseas

Η σειρά Overseas αποτελείται από εντυπωσιακά sport ρολόγια. Το πρώτο Overseas ρολόι κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1970 και από τότε έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική δίνουν ένα άψογο αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα ρολόι- επένδυση που το επιλέγουν άτομα που γνωρίζουν από καλό γούστο.

 

Vacheron Constantin Patrimony

ρολόι Vacheron-Constantin-Patrimony

Τα Vacheron Constantin Patrimony είναι η επιτομή της απλότητας και της κομψότητας. Δημιουργήθηκαν το 1950 και διατηρούν μέχρι και σήμερα τον κλασικό σχεδιασμό τους. Χαρακτηριστικό τους είναι το στρογγυλό καντράν και ο συνδυασμός με δερμάτινο λουρί.

Ενημερωθείτε για την τιμή του Vacheron Constantin ρολογιού σας από τους ειδικούς της Oragold. Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Ρολόγια Vacheron Constantin Historiques

 Vacheron-Constantin-Historiques

Όπως μαρτυρά το όνομά της, η συλλογή Vacheron Constantin Historiques κρύβει μέσα της την τεράστια ιστορία του οίκου. Είναι πόλος έλξης συλλεκτών από όλο τον κόσμο καθώς έχουν κυκλοφορήσει σπάνια κομμάτια εξαιρετικού ενδιαφέροντος.

Vacheron Constantin Malte

seira Vacheron-Constantin-Malte

Η συλλογή πήρε το όνομά της από το Σταυρό της Μάλτας που είναι και το επίσημο λογότυπο- έμβλημα του οίκου. Το ιδιαίτερο σχήμα του καντράν που θυμίζει βαρέλι (tonneau) και οι λατινικές ενδείξεις της ώρας είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής.

Τα Vacheron Constantin ρολόγια είναι μια ιδιαίτερη και κερδοφόρα επένδυση. Η αξία τους παραμένει αναλλοίωτη εφόσον διατηρούνται στην αρχική τους κατάσταση (χωρίς γρατσουνιές και γδαρσίματα).

Στην Oragold αγοράζουμε Vacheron Constantin ρολόγια στις πιο υψηλές τιμές της αγοράς προσφέροντας σας άμεσα μετρητά.

Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματά μας!

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.