Για περισσότερα από 25 χρόνια στον κόσμο της χρυσοχοΐας η ORAGOLD βρίσκεται δίπλα σε όσους ενδιαφέρονται να πουλήσουν τα αντικείμενά τους στην υψηλότερη τιμή της αγοράς!

Χρυσός και Κοσμήματα, Επώνυμα Ρολόγια, Χρυσά Νομίσματα, Πολύτιμοι Λίθοι, Ασημένια σκεύη αξιολογούνται από εξειδικευμένους εκτιμητές με απόλυτη ασφάλεια και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η ιστορία κάθε αντικειμένου είναι σαν ένα όμορφο παραμύθι. Η αξία του χτίζεται με τον καιρό, από ανθρώπους που ξέρουν να την εκτιμήσουν πραγματικά.

 

Το Όραμά Μας

 

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο κοινό που μας εμπιστεύεται και μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές και υψηλές τιμές όσον αφορά στην αγορά χρυσού και κοσμημάτων, την αγορά επώνυμων ρολογιών, την αγορά χρυσών νομισμάτων, την αγορά πολύτιμων λίθων και την αγορά ασημένιων σκευών.

Μέσω της ενεχυρίασης δίνουμε τη δυνατότητα για άμεση πληρωμή. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και η επιστροφή των πολύτιμων αντικειμένων τους με το πέρας της συμφωνίας. Παρέχουμε συμβόλαια με τους πιο ευνοϊκούς όρους και προσφέρουμε ευελιξία ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους.

Η Ομάδα Μας

 

Η ομάδα της ORAGOLD αποτελείται από έμπειρους εκτιμητές κοσμημάτων και εμπειρογνώμονες που ειδικεύονται στην εκτίμηση χρυσών νομισμάτων και επώνυμων ρολογιών.

Επιπλέον, εξειδικευμένοι γεμολόγοι θα πιστοποιήσουν και θα εκτιμήσουν δωρεάν τους πολύτιμους λίθους σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την υψηλότερη προσφορά της αγοράς.

Η πολυετής εμπειρία μας μας επιτρέπει να αναγνωρίζουμε και να εκτιμούμε με ακρίβεια όλα τα πολύτιμα αντικείμενά σας. Ελάτε να μας γνωρίσετε!

Τα ενεχυροδανειστήρια ORAGOLD διαθέτουν επίσημη κρατική άδεια υπ’ αριθμόν 25611980140/2016.

Τα Καταστήματα Μας

 

Διαθέτουμε δύο μοντέρνα καταστήματα στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Κατάστημα Νέας Ερυθραίας: Ελευθερίου Βενιζέλου 62Β

Κατάστημα Κηφισιάς: Λεωφόρος Κηφισίας 230

Και τα δύο καταστήματα βρίσκονται σε μεγάλους εμπορικούς δρόμους και είναι εξοπλισμένα με ειδικά μηχανήματα για την εκτίμηση πολύτιμων λίθων, ζυγαριές ακριβείας, φασματογράφους, εξειδικευμένα εργαλεία ωρολογοποιίας και παλμογράφους για την εκτίμηση των επώνυμων ρολογιών.

Οι προστατευμένοι και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι μας παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και διακριτικότητα.

Συμπληρώστε την
Φόρμα Εκτίμησης Αντικειμένων
και λάβετε online προσφορά