Δίνουμε αξία σε αυτό που είναι για εσάς, κάθε φορά, σημαντικό.

Για περισσότερα από 25 χρόνια στον κόσμο της χρυσοχοΐας, η ORAGOLD απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να πουλήσουν χρυσό και κοσμήματα, επώνυμα ρολόγια, χρυσά νομίσματα, πολύτιμους λίθους και ασημένια σκεύη.

  • Αγορά
  • Ενεχυρίαση
  • Πώληση
  • Βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές και υψηλές τιμές όσον αφορά στην αγορά χρυσού και κοσμημάτων, την αγορά επώνυμων ρολογιών, την αγορά χρυσών νομισμάτων, την αγορά πολύτιμων λίθων και την αγορά ασημένιων σκευών.
  • Μέσω της ενεχυρίασης δίνουμε τη δυνατότητα για άμεση πληρωμή. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας και η επιστροφή των πολύτιμων αντικειμένων σας με το πέρας της συμφωνίας. Παρέχουμε συμβόλαια με τους πιο ευνοϊκούς όρους και προσφέρουμε ευελιξία ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας.
  • Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να αγοράσετε από τη συλλογή μας, επενδύοντας σε μοναδικά κοσμήματα, νομίσματα και μπάρες πολύτιμων μετάλλων σε ασυναγώνιστες τιμές.
Η Ομάδα μας

Η ομάδα της ORAGOLD αποτελείται από έμπειρους εκτιμητές κοσμημάτων και εμπειρογνώμονες που ειδικεύονται στην εκτίμηση χρυσών νομισμάτων και επώνυμων ρολογιών.

Επιπλέον, εξειδικευμένοι γεμολόγοι θα πιστοποιήσουν και θα εκτιμήσουν δωρεάν τους πολύτιμους λίθους σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την υψηλότερη προσφορά της αγοράς.

Η πολυετής εμπειρία μας, μας επιτρέπει να αναγνωρίζουμε και να εκτιμούμε με ακρίβεια, όλα τα πολύτιμα αντικείμενά σας.

Έμπειροι εκτιμητές κοσμημάτων, νομισμάτων & ρολογιών

Εξειδικευμένοι
γεμολόγοι

Στην Oragold διαθέτουμε επίσημη κρατική άδεια με αριθμό 14665853417/2018

Τα καταστήματά μας

Νέα Ερυθραία

Κηφισιά

map pin Νέα Ερυθραία

Ελευθερίου Βενιζέλου 62 Τ.Κ. 14671

Τ. 210 6250 384
katastima nea erithrea

Και τα δύο καταστήματα είναι εξοπλισμένα με ειδικά μηχανήματα για την εκτίμηση πολύτιμων λίθων, ζυγαριές ακριβείας, φασματογράφους, εξειδικευμένα εργαλεία ωρολογοποιίας και παλμογράφους για την εκτίμηση των επώνυμων ρολογιών.

Οι χώροι μας είναι ειδικά διαμορφωμένοι για να παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και διακριτικότητα.

katastima nea erithrea