Τα ρολόγια πολυτελείας συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και την κομψότητα. Είναι κομμάτια τα οποία μεταφέρουν τη δική τους ιστορία, αυξάνοντας έτσι την αξία τους στο πέρασμα των χρόνων.

Στα καταστήματα της ORAGOLD με σεβασμό στη μοναδικότητα του ρολογιού σας, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και τεχνογνωσία την εκτίμηση και την αγορά επώνυμων ρολογιών που έχετε στην κατοχή σας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά για την εκτίμηση των ρολογιών είναι:

– Η μάρκα
– Το μοντέλο
– Τα συνοδευτικά χαρτιά (πιστοποιητικά) και κουτιά
– Η κατάσταση του ρολογιού

Η μάρκα και το μοντέλο αποτελούν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την εκτίμηση του ρολογιού. Αυτοί οι δύο παράγοντες καθορίζουν και τη ζήτησή του, δηλαδή κατά πόσον ένα ρολόι είναι ή δεν είναι εμπορικό.

Τα συνοδευτικά χαρτιά (πιστοποιητικά) και η συσκευασία/το κουτί είναι εξίσου σημαντικά για την εκτίμηση του ρολογιού, διότι ταυτοποιούνται όλοι οι κωδικοί του ρολογιού όπως:

– Ο κωδικός αναφοράς (reference)
– Η χρονολογία παραγωγής
– Ο τύπος και ο αριθμός της μηχανής
– Ο τύπος και ο αριθμός του μπρασελέ
– Το κρύσταλλο (τζαμάκι)
– Το υλικό κατασκευής του ρολογιού
– Οι διαστάσεις του

Σημαντικός παράγοντας που θα καθορίσει την τελική τιμή του ρολογιού είναι η κατάστασή του

Εάν το ρολόι είναι σε καλή κατάσταση, δηλαδή δεν έχει υποστεί σοβαρά χτυπήματα, το κρύσταλλό του δεν έχει εκδορές, το μπρασελέ του είναι σε καλή κατάσταση, δεν του λείπουν αρκετά κομμάτια και γενικά έχουν γίνει τα service του ρολογιού, τότε το ρολόι θα κοστολογηθεί και θα πουληθεί στην υψηλότερη τιμή του.

Η πολυετής εμπειρία μας στην αγοραπωλησία επώνυμων ρολογιών σε συνδυασμό με τις άρτιες γνώσεις μας στον τομέα της ωρολογοποιίας αποτελούν εγγύηση για μία αξιόπιστη εκτίμηση και πάνω από όλα εγγύηση καλύτερης τιμής στην αγορά. Θα εκτιμήσουμε με προσοχή και ακρίβεια το επώνυμο ρολόι σας σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον και θα λάβετε άμεση πληρωμή!

Σε περίπτωση συναλλαγής, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

Η ORAGOLD δεν παρέχει προσωπικά δάνεια ή οποιαδήποτε μορφή δανεισμού όπως ενυπόθηκα δάνεια, δάνεια αγοράς αυτοκινήτου, φοιτητικά δάνεια, ανανεώσιμα πιστωτικά όρια (όπως πιστωτικές κάρτες ή προσωπικά πιστωτικά όρια).