Για ραντεβού καλέστε 210 6250384 ή συμπληρώστε τη Φόρμα Εκτίμησης Αντικειμένων

Ασημένια Αντικείμενα Που Υπάρχουν Σε Κάθε Πατρικό Σπίτι

Τα ασημένια αντικείμενα που μπορεί να βρει κανείς στο πατρικό του ή στο σπίτι των παππούδων του είχαν ανέκαθεν μια ξεχωριστή θέση σε κάθε σπιτικό. Κάποια ήταν κομμάτια του νοικοκυριού ενώ κάποια άλλα διατηρούσαν καθαρά διακοσμητικό χαρακτήρα. Ποια είναι όμως τα ασημένια σκεύη που όλοι αναγνωρίζουμε και θυμόμαστε;

Ο ασημένιος δίσκος σερβιρίσματος

ασημένιος δίσκος σερβιρίσματος

Ο επίσημος ασημένιος δίσκος ήταν απαραίτητη προσθήκη σε κάθε σπίτι. Σε αυτόν σέρβιραν τα λικέρ ή τους καφέδες σε κάθε επίσημη περίσταση και πάντοτε κοσμούσε το μπουφέ ή το τραπέζι του σπιτιού. Πολλοί από αυτούς μεταφέρθηκαν αργότερα και στα πιο σύγχρονα νοικοκυριά ενώ άλλοι έχουν μείνει σε παλιά σπίτια.

ασημένιος δίσκος σερβιρίσματος υψηλή αξία πώλησης

Διαθέτετε κάποιο ασημένιο δίσκο; Μάθετε πως έχει αξία! Ελάτε στο κατάστημά μας για να σας επιβεβαιώσουμε την αξία του υλικού του να σας δώσουμε άμεσα χρήματα αγοράζοντάς τον. Μάθετε περισσότερα για την αγορά ασημένιων σκευών.

Η ασημένια κανάτα

ασημένια κανάτα σε κάθε πατρικό σπίτι

Η γνωστή ασημένια κανάτα που συναντάμε στα περισσότερα παλαιά σπίτια συνήθως συνόδευε τα γεύματα στο τραπέζι ή περιείχε το απογευματινό τσάι της οικογένειας. Πολύ συχνά μια αργυρή κανάτα δινόταν ως δώρο ή είχε ακόμη και διακοσμητικό ρόλο.

Τα ασημένια μαχαιροπήρουνα

ασημένια μαχαιροπίρουνα αντικείμενα υψηλής αξίας σε κάθε σπίτι

Ένα σετ από ασημένια μαχαιροπήρουνα υπήρχε σχεδόν σε κάθε σπίτι. Μπορεί η νοικοκυρά να το έβγαζε προς χρήση μόνο σε επίσημες περιπτώσεις (όπως το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή κάποιο σημαντικό για την οικογένεια δείπνο) όμως φυλασσόταν με προσοχή σε ασφαλές μέρος μέσα στο σπίτι.

Στις μέρες μας η χρήση ασημένιων μαχαιροπήρουνων θεωρείται ξεπερασμένη. Εάν διαθέτετε ασημένια μαχαιροπήρουνα ή κάποιο ασημένιο σερβίτσιο απευθυνθείτε σε εμάς.

Αγοράζουμε ασημένια σκεύη και έχουμε μεγάλη εμπειρία στην εκτίμηση τους.

Η ασημένια φοντανιέρα

Ένα από τα πιο αγαπημένα αντικείμενα είναι η ασημένια φοντανιέρα. Τα μικρά παιδιά τη θεωρούσαν βαριά λόγω του ατόφιου ασημιού όμως πολύ συχνά έβρισκαν ευκαιρία να ‘αδειάζουν’ το περιεχόμενό της! Το σκεύος αυτό έχει αξία που μόνο όσοι γνωρίζουν πραγματικά από ασημένια αντικείμενα μπορούν να την εκτιμήσουν.

Επιπλέον σε πολλά σπίτια υπάρχουν ασημένια τασάκια, λαμπατέρ από ασήμι, ασημένιες μπομπονιέρες και άλλα μικροαντικείμενα από ασήμι χωρίς οι ιδιοκτήτες να γνωρίζουν ότι μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα να λάβουν χρήματα από την πώληση τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε ποια είναι η πραγματική αξία των αντικειμένων σας.

Ασημένια Αντικείμενα Αξίας

Στην Oragold γνωρίζουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια πως ένα πολύτιμο αντικείμενο φέρει υλική αλλά και συναισθηματική αξία.

Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση με σεβασμό και απόλυτη ειλικρίνεια και είμαστε δίπλα σας για να εκτιμήσουμε δωρεάν όποιο ασημένιο σκεύος επιθυμείτε να μάθετε την αξία του.

Βρείτε μας Ελευθερίου Βενιζέλου 62Β στη Νέα Ερυθραία και στο νέο μας κατάστημα Λ. Κηφισίας 230 στην Κηφισιά.