Η.Π.Α.

Τα χρυσά νομίσματα των Η.Π.Α. αποτελούν μία από τις πιο δημοφιλείς και περιζήτητες κατηγορίες ανάμεσα στους γνώστες των νομισμάτων, λόγω της λεπτομέρειας που παρατηρείται στα σχέδια που τα κοσμούν αλλά και της υψηλής αξίας τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο αμερικάνικος αετός, ο οποίος αποτελεί συνήθη απεικόνιση πάνω στα χρυσά νομίσματα της Αμερικής.

Σήμα κατατεθέν επίσης πολλών χρυσών δολλαρίων είναι και το Άγαλμα της Ελευθερίας, το οποίο απεικονίζεται σε αρκετές εκδόσεις του αμερικάνικου δολλαρίου όπως στο Saint Gauden’s Double Eagle, αλλά και στο American double eagle. Το πιο πρόσφατο μέλος της ‘οικογένειας’ των χρυσών νομισμάτων Αμερικής είναι το American Buffalo, το οποίο κόπηκε για πρώτη φορά το 2006. Το νόμισμα αυτό είναι γνωστό και ως Gold Βuffalo. Η πίσω όψη του κοσμείται με την ινδιάνικη κεφαλή του JamesEarleFraser, σχέδιο που θεωρείται ένα από τα ομορφότερα που υπάρχουν σε νομίσματα των Η.Π.Α.

Με την αγορά χρυσών νομισμάτων από την ORAGOLD μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι. Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στα χρυσά νομίσματα Αμερικής που κατέχετε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, για να κανονίσετε το ραντεβού σας και να μάθετε ό,τι χρειάζεται να ξέρετε πριν προβείτε σε κάποια συναλλαγή.

Με την αγορά χρυσών νομισμάτων από την ORAGOLD μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι. Αποκτήστε εύκολα και γρήγορα το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην πραγματική αντικειμενική αξία των ελληνικών χρυσών νομισμάτων σας.

Ζητήστε μας δωρεάν εκτίμηση με 2 απλά βήματα!

Συμπληρώστε την φόρμα εκτίμησης και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας, για την εκτίμηση του ρολογιού που σας ενδιαφέρει.

Φόρμα εκτίμησης ασημικών

Κάντε κλικ ή σύρετε τα αρχεία σας εδώ
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

    Είδατε κάποιο νόμισμα που σας ενδιέφερε;

    Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τιμές και διαθεσιμότητα.