Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

1 oz Χρυσό krugerrand

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
1,753.76€ /τμχ
ΠΟΥΛΑΜΕ:
1,941.93€ /τμχ

Περιγραφή

Το νόμισμα 1 oz Χρυσό Κρούγκεραντ εκδόθηκε το 1967-2022 από διάφορα νομισματοκοπεία της Ν. Αφρικής με βάρος 33.93g και με καθαρό χρυσό 917 βαθμούς.Το νόμισμα σχεδιάστηκε από τον Coert Laurens Steynberg.Το νόμισμα 1 oz Κρούγκεραντ ζυγίζει 33.93 gr και κόπηκε για πρώτη φορά το 1967. Κοστίζει όσο μια ουγγιά χρυσού. Εάν έχετε στην κατοχή σας το 1 Κρούγκεραντ, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως έχει υψηλή αξία και μπορείτε να ρευστοποιήσετε άμεσα την αξία του σε μετρητά.Αυτά τα νομίσματα, τα Krugerrand, πήραν το όνομά τους από τον τότε πρόεδρο της χώρας Kruger και από την ονομασία του νομίσματος της χώρας rand. Παρατηρούμε ότι οι επιγραφές SOUTH AFRICA και FINE GOLD είναι και στα αγγλικά και στη γλώσσα αφρικανικά, γλώσσα των ξένων εποίκων της περιοχής. Στην κύρια όψη απεικονίζεται το πορτρέτο του Johannes Paulus Kruger στραμμένο στα αριστερά ενώ υπάρχει η επιγραφή SUID-AFRIKA · SOUTH AFRICA. Στην άλλη όψη βλέπουμε μία αντιλόπη(springbok), εθνικό ζώο και σύμβολο της χώρας, με την ημερομηνία έκδοσης στα δύο πλάγια της και τα αρχικά του χαράκτη CLS από κάτω της. Τέλος διαβάζουμε KRUGERRAND FYNGOUD 1 OZ FINE GOLD.
Περισσότερα

Πληροφορίες

Το νόμισμα 1 oz Χρυσό Κρούγκεραντ εκδόθηκε το 1967-2022 από διάφορα νομισματοκοπεία της Ν. Αφρικής με βάρος 33.93g και με καθαρό χρυσό 917 βαθμούς.

Το νόμισμα σχεδιάστηκε από τον Coert Laurens Steynberg.

Το νόμισμα 1 oz Κρούγκεραντ ζυγίζει 33.93 gr και κόπηκε για πρώτη φορά το 1967. Κοστίζει όσο μια ουγγιά χρυσού. Εάν έχετε στην κατοχή σας το 1 Κρούγκεραντ, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως έχει υψηλή αξία και μπορείτε να ρευστοποιήσετε άμεσα την αξία του σε μετρητά.

Αυτά τα νομίσματα, τα Krugerrand, πήραν το όνομά τους από τον τότε πρόεδρο της χώρας Kruger και από την ονομασία του νομίσματος της χώρας rand. Παρατηρούμε ότι οι επιγραφές SOUTH AFRICA και FINE GOLD είναι και στα αγγλικά και στη γλώσσα αφρικανικά, γλώσσα των ξένων εποίκων της περιοχής.

 

Στην κύρια όψη απεικονίζεται το πορτρέτο του Johannes Paulus Kruger στραμμένο στα αριστερά ενώ υπάρχει η επιγραφή SUID-AFRIKA · SOUTH AFRICA. Στην άλλη όψη βλέπουμε μία αντιλόπη(springbok), εθνικό ζώο και σύμβολο της χώρας, με την ημερομηνία έκδοσης στα δύο πλάγια της και τα αρχικά του χαράκτη CLS από κάτω της. Τέλος διαβάζουμε KRUGERRAND FYNGOUD 1 OZ FINE GOLD.

Χαρακτηριστικά

Βάρος33,93 γρ
Καθαρότητα916
Έτος1967-Σήμερα
Διάμετρος32,7 mm
Πάχος2,85 mm
ΣχήμαΚυκλικό/Round
Χώρα Ν. Αφρική
Mintage
chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
Κλείσιμο open bubble