Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

100 Χρυσά Ευρώ Schlosser in Bruhl

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
Κατόπιν εκτίμησης

Περιγραφή

Την 1η Οκτωβρίου 2018 η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα εκδώσει ένα χρυσό νόμισμα 100 ευρώ με το μοτίβο "Παγκόσμια Κληρονομιά της Unesco -Κάστρα του Augustusburg και Falkenlust στο Brühl". Το νόμισμα θα είναι η 15η έκδοση μιας πολυετούς σειράς χρυσών νομισμάτων 100 ευρώ, που ξεκίνησε το 2003,για να τιμήσει τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO στη Γερμανία. Το σχέδιο προέρχεται από τον καλλιτέχνη Bastian Prillwitz από το Βερολίνο.
Περισσότερα

Πληροφορίες

Την 1η Οκτωβρίου 2018 η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα εκδώσει ένα χρυσό νόμισμα 100 ευρώ με το μοτίβο “Παγκόσμια Κληρονομιά της Unesco -Κάστρα του Augustusburg και Falkenlust στο Brühl”. Το νόμισμα θα είναι η 15η έκδοση μιας πολυετούς σειράς χρυσών νομισμάτων 100 ευρώ, που ξεκίνησε το 2003,για να τιμήσει τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO στη Γερμανία. Το σχέδιο προέρχεται από τον καλλιτέχνη Bastian Prillwitz από το Βερολίνο.

Χαρακτηριστικά

Βάρος15,55 γρ
Καθαρότητα900
Έτος2018
Διάμετρος28 mm
Πάχος1,65 mm
ΧώραΓερμανία
Νομισματοκοπείο

-

Mintage27.100
chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
Κλείσιμο open bubble