Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

3 Ασημένια Ρούβλια Feodor Chaliapin

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
Κατόπιν εκτίμησης

Περιγραφή

Το νόμισμα 3 ασημένια ρούβλια Feodor Shaliapin ζυγίζει 34,88 γρ με καθαρό ασήμι 900 βαθμούς. Εκδόθηκε από το νομισματοκοπείο της Μόσχας, στην Ρωσία το 1993.Οι σχεδιαστές του νομίσματος ήταν οι Alexander Baklanov και L.S. Kamshilov.
Περισσότερα

Πληροφορίες

Ο Feodor Chaliapin υπήρξε ένας από τους πλέον φημισμένους τραγουδιστές όπερας του 20ού αιώνα. Γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1873 στη Ρωσία, και απεβίωσε στις 12 Απριλίου 1938 στο Παρίσι. Ο Chaliapin θεωρείται ως μία από τις σημαντικότερες φωνές της όπερας. Το ταλέντο του και η μοναδική του ερμηνεία τον έκαναν εξαιρετικά δημοφιλή σε όλον τον κόσμο. Έτσι τα 3 Ασημένια Ρούβλια Feodor Chaliapin απεικονίζουν στην οπίσθια όψη τον ερμηνευτή μπροστά από το θέατρο Μπολσόι, στη Μόσχα.

Το νόμισμα περιέχει ασήμι 900 βαθμών ενώ ζυγίζει 34,88 γρ. Εκδόθηκε από το νομισματοκοπείο της Μόσχας στα τέλη του 1993. Στην εμπρόσθια όψη του νομίσματος δεσπόζει το σύμβολο της Τράπεζας της Ρωσίας. Επίσης, η διάμετρος του νομίσματος ανέρχεται στα 39 χιλιοστά

Χαρακτηριστικά

Βάρος34,88 γρ
Καθαρότητα900
Έτος1993
Διάμετρος39 mm
Πάχος3,3 mm
ΣχήμαΚυκλικό
Χώρα Ρωσία
Νομισματοκοπείο

-

Mintage
chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
Κλείσιμο open bubble