Αγορά Ασημένιων Μαχαιροπίρουνων

Το πρώτο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι αν τα μαχαιροπίρουνα που έχουμε είναι ασημένια ή αν είναι επάργυρα.

Συνήθως τα ασημένια μαχαιροπίρουνα έχουν στο πίσω μέρος τους σφραγίδες όπως 800ο , 825ο , 850ο , 900ο και 925ο. Οι σφραγίδες αποτυπώνουν τους βαθμούς καθαρότητας του ασημένιου μαχαιροπίρουνου.

Σε περίπτωση που δεν έχει κάποια τέτοια σφραγίδα συνηθίζεται να είναι επάργυρο. Το επάργυρο είναι ένα κομμάτι από μέταλλο που είναι επικαλυμμένο με άργυρο (ασήμι).

Αν δεν γνωρίζετε, ποια από τα μαχαιροπίρουνα σας είναι ασημένια, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ORAGOLD. H αγορά ασημένιων μαχαιροπίρουνων γίνεται είτε με το να επισκεφτείτε το χώρο μας είτε στέλνοντας μια φωτογραφία του αντικειμένου μέσω της φόρμας επικοινωνίας που διαθέτουμε προκειμένου να σας δώσουμε μια πρώτη εκτίμηση.

 

Ένα πλήρες σερβίτσιο ή κάποια μεμονωμένα κομμάτια;

 

Πλήρες σερβίτσιο σημαίνει ότι το κάθε κομμάτι από τα μαχαιροπίρουνά σας έχει το ίδιο σήμα (της εταιρίας και του κατασκευαστή).

Αυτό σημαίνει ότι το σερβίτσιο αγοράστηκε σαν σετ και δεν προστέθηκαν κομμάτια απλά με το πέρασμα των χρόνων.

Ο αριθμός των κομματιών του σερβίτσιου είναι ο επόμενος παράγοντας που λαμβάνεται υπ’ όψιν κατά την εκτίμηση.

 

Αριθμός τεμαχίων σερβίτσιου

 

Ένα βασικό σετ ασημένιου σερβίτσιου μπορεί να περιέχει μόνο ένα ταμπλό από πιρούνια, μαχαίρια και κουτάλια γλυκού. Ωστόσο, ορισμένα σερβίτσια περιέχουν μέχρι 20 κομμάτια ανά σερβίτσιο και μπορεί να περιέχει: μαχαίρια,πιρούνια για επιδόρπιο, μαχαίρια για επιδόρπιο, κουτάλια γλυκού, κουτάλια σούπας, μαχαίρια βουτύρου, κουταλάκια για καφέ, κουταλάκια για τσάι κ.α.

 

Βάρος ασημιού

 

Πρέπει να γνωρίζουμε το βάρος, ώστε να μπορούμε να εξακριβώσουμε την ποιότητα ή την πυκνότητά του, καθώς το βάρος καθορίζει την αξία του σετ.

Αν έχετε ασημένια σκεύη ή συλλογή από μαχαιροπίρουνα τα οποία  θα θέλατε να πουλήσετε ή να εκτιμήσετε, εμπιστευτείτε την ORAGOLD. Σε απόλυτα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον θα εκτιμηθούν τα ασημένια σκεύη σας στις υψηλότερες τιμές της αγοράς με άμεση πληρωμή!

Στην ORAGOLD αντιμετωπίζουμε κάθε αντικείμενο σαν κάτι ξεχωριστό. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και αφήστε τους έμπειρους εκτιμητές μας να αξιολογήσουν τα ασημένια σκεύη σας στην πραγματική τους αξία.

Δωρεάν εκτίμηση με ακρίβεια, εχεμύθεια & ασφάλεια.

Σε περίπτωση συναλλαγής είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας. 

Δωρεάν εκτίμηση
Άμεση πληρωμή
Πώληση βάση της πραγματικής αξίας
Νόμιμη κρατική άδεια
Συμπληρώστε την
Φόρμα Εκτίμησης Αντικειμένων
και λάβετε online προσφορά