Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Η αγορά χρυσού είναι ένα θέμα που απασχολεί τους επενδυτές σε όλο τον κόσμο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Από την αρχαιότητα ακόμη, οι άνθρωποι αναζητούσαν στο χρυσό ασφάλεια, επένδυση και την ανάγκη να διαφυλάξουν την περιουσία τους σε μια μορφή χωρίς υψηλό ρίσκο. Σε παλαιότερο άρθρο μας έχουμε αναπτύξει αναλυτικά τους λόγους για να επενδύσει κάποιος σε χρυσό. Ωστόσο, εάν είναι η πρώτη φορά που σκέφτεστε να επενδύσετε στην αγορά χρυσού και δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος να ξεκινήσετε, τότε αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει. Συγκεντρώσαμε μια λίστα από τις πιο διαδεδομένες ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την αγορά χρυσού για αρχάριους στον χώρο των επενδύσεων και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

 

Σε ποια μορφή να επιλέξω να επενδύσω;

 

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κατανοήσετε είναι η μορφή χρυσού στην οποία θέλετε να επενδύσετε. Ο χρυσός μπορεί να βρεθεί σε διάφορες μορφές, όπως μπάρες, νομίσματα, κοσμήματα κλπ. Καθεμία από αυτές τις μορφές έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Επιλέγοντας την κατάλληλη για εσάς, μπορείτε να εξασφαλίσετε την ασφάλεια και την ευκολία της επένδυσής σας. Οι χρυσές λίρες Αγγλίας, για παράδειγμα, είναι πιστοποιημένα προϊόντα συγκεκριμένων προδιαγραφών. Αποτελούν μια σταθερά ανοδική επένδυση, ενώ μπορείτε να τις αγοράσετε και να πουλήσετε εύκολα και γρήγορα. Η τιμή τους μεταβάλλεται ανοδικά τα τελευταία χρόνια ενώ μπορούν να αποθηκευτούν εύκολα καθώς δεν καταλαμβάνουν ιδιαίτερο χώρο.

 

Από που μπορώ να προμηθευτώ χρυσό;

 

Ένας δημοφιλής τρόπος για να αγοράσετε χρυσό είναι μέσω ενός αξιόπιστου καταστήματος αγοραπωλησίας χρυσού. Μπορείτε να επιλέξετε χρυσά νομίσματα ή ακόμη και ράβδους χρυσού. Πριν προβείτε σε κάποια αγορά, είναι σημαντικό να ερευνήσετε και να εξετάσετε τη φήμη και την αξιοπιστία του καταστήματος. Στην ORAGOLD διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην αγορά χρυσού. Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες σε επένδυση χρυσού και να σας συμβουλεύσουμε ώστε να πάρετε την πιο συμφέρουσα απόφαση για εσάς. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από χρυσές λίρες αλλά και μπάρες χρυσού σε διάφορα βάρη. Επιπλέον, η αγορά χρυσού για αρχάριους βασίζεται στο αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης των υποψήφιων επενδυτών. Στην ORAGOLD, η εμπειρία και η κατάρτιση του προσωπικού μας δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες και σας καθοδηγούν στην επένδυσή σας.

αγορά χρυσού για αρχάριους

 

Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα χρυσού που μπορώ να αγοράσω;

 

Το μέγεθος της επένδυσής σας εξαρτάται από τα χρήματα που έχετε σκοπό να διαθέσετε στην αγορά χρυσού. Παρ’ όλα αυτά, μια ελάχιστη επένδυση θα μπορούσε να είναι η αγορά μίας χρυσής λίρας ή της μικρότερης μπάρας χρυσού που διαθέτουμε στην ORAGOLD, δηλαδή ένα γραμμάριο. Δείτε τις επιλογές σας εδώ και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξετάσουμε όλες τις εναλλακτικές που μπορούμε να σας προσφέρουμε για αγορά χρυσού, ιδίως εάν είναι η πρώτη φορά που θέλετε να επενδύσετε και έχετε ερωτήσεις προς διευκρίνιση.

 

Πόσο αξίζει μια ράβδος χρυσού 1 κιλού;

 

Εάν έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε σε αγορά ράβδων χρυσού, τότε έχετε κάνει μια πολύ λογική και συμφέρουσα επιλογή. Οι ράβδοι χρυσού είναι τυποποιημένες πλάκες ορισμένων διαστάσεων, κατασκευασμένες από καθαρό χρυσό 24 καρατίων. Διατίθενται σε ποικιλία βαρών και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεστε για την αξία τους εδώ. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγχετε και την πορεία της τιμής του χρυσού στο online διάγραμμα τιμής που υπάρχει στη σελίδα μας.

 

Είναι 1 γραμμάριο χρυσού καλή επένδυση;

 

Εάν έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε έστω και ένα γραμμάριο χρυσού, θα πρέπει να γνωρίζετε πως το ύψος της αρχικής σας επένδυσης επηρεάζει και το τελικό ποσό που θα κερδίσετε. Η ανοδική τιμή του χρυσού μπορεί να σας προσφέρει πολλαπλά οφέλη εάν φροντίσετε να προμηθευτείτε έγκαιρα μεγαλύτερες ποσότητες χρυσού. Ο κανόνας είναι απλός, όσο περισσότερη ποσότητα χρυσού αγοράσετε, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κέρδος σας. Εξάλλου, η επένδυση σε χρυσό παρουσιάζει πολλαπλά οφέλη σε περιόδους αστάθειας των αγορών και αυξημένου πληθωρισμού, όπως τονίζει ο Tim Maxwell σε πρόσφατο άρθρο των CBS News.

χρυσά νομίσματα - αγορά χρυσού για αρχάριους

 

Υπάρχει ‘έξυπνος’ τρόπος να αγοράσω χρυσό;

 

Ο χρυσός βρίσκεται σε πληθώρα αντικειμένων γύρω μας. Ακόμη και τα κινητά μας τηλέφωνα περιέχουν ένα πολύ μικρό ποσοστό χρυσού! Αυτό όμως δε σημαίνει πως, έχουμε επενδύσει σε χρυσό ούτε ότι μπορούμε να πουλήσουμε τη συγκεκριμένη μικρο-ποσότητα χρυσού. Από το παραπάνω παράδειγμα, καταλαβαίνουμε πως δεν υπάρχει κάποιος ‘έξυπνος’ ή έμμεσος τρόπος να αποκτήσουμε χρυσό. Ο πιο σωστός και αποδοτικός τρόπος, είναι να τον αγοράσουμε σε κάποια αναγνωρισμένη και ανταλλάξιμη μορφή (νομίσματα ή μπάρες) και να φροντίσουμε ώστε η περιεκτικότητα των αντικειμένων που αγοράζουμε να είναι όσο το δυνατό υψηλότερη σε χρυσό. Συνοψίζοντας, για να αγοράσετε χρυσό ως αρχάριοι, θα πρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη μορφή χρυσού, ένα αξιόπιστο κατάστημα αγοραπωλησίας χρυσού, και να αποφασίσετε την ποσότητα που σας ενδιαφέρει. Μελετήστε την αγορά και ενημερωθείτε για τις τάσεις πριν προβείτε σε αγορά χρυσού.
Είναι σημαντικό να έχετε μια καθαρή εικόνα της αγοράς και να γνωρίζετε πώς θα επενδυθούν τα χρήματά σας. Ο χρυσός αποτελεί μια ασφαλή οικονομική αξία αλλά σε κάθε περίπτωση, το σύνολο των επιλογών σας θα σας αποφέρει την απόδοση που επιθυμείτε. Εμπιστευτείτε μόνο ειδικούς στην αγορά χρυσού και κάντε την έρευνα σας ώστε να επιλέξετε τους κατάλληλους συνεργάτες. Μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα της ORAGOLD θα σας πείσει πως η επένδυση σε χρυσό είναι μια από τις πιο ασφαλείς και συνετές επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Μη χάνετε άλλο χρόνο, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Tags: χρυσός

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags: χρυσός

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble