Αγορά Ράβδων Χρυσού

Οι ράβδοι χρυσού είναι τυποποιημένες πλάκες φτιαγμένες συνήθως από καθαρό χρυσό 24 καρατίων. Εδώ και αρκετούς αιώνες αποτελούν σταθερή επενδυτική αξία ενώ η τιμή τους παραμένει υψηλή και επηρεάζεται άμεσα από την τιμή του χρυσού.

“Μάθετε από τους ειδικούς της ORAGOLD τις τιμές των ράβδων χρυσού.

Οι πρώτες αναφορές στις ράβδους χρυσού δεν προσδιόριζαν συγκεκριμένες διαστάσεις ή καθαρότητα σε χρυσό. Σήμερα όμως υπάρχουν μεγάλες εταιρείες που κατασκευάζουν κάτω από αυστηρές προδιαγραφές γνήσια και πιστοποιημένα προϊόντα. Οι πιο γνωστές από αυτές είναι η Suisse, ηHeraeus, η Umicore και η Metalor.

Αγοράζουμε ράβδους χρυσού

Εάν έχετε ράβδους χρυσού και ενδιαφέρεστε να τις πουλήσετε, ελάτε στην Oragold. Καλύπτουμε το 100% της αξίας των ράβδων χρυσού και προσφέρουμε τις υψηλότερες τιμές στην αγορά. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Δημοφιλέστερα μεγέθη ράβδων χρυσού

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά μεγέθη ράβδων από 1 γραμμάριο έως και 12.5 κιλά. Τα πιο εμπορικά είναι αυτά των 5, 10 ή 15 γραμμαρίων, αλλά και η ράβδος των χιλίων γραμμαρίων (1 κιλό) αγοράζεται συχνά για επενδυτικούς σκοπούς.

ράβδοι χρυσού αξία και πληροφορίες

αγορά ράβδων χρυσού από την oragold

Σημαντικές πληροφορίες για τις ράβδους χρυσού

Όλες οι μπάρες χρυσού που κατασκευάζονται σήμερα συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας και καταχωρημένο από τον κατασκευαστή αύξοντα αριθμό. Αυτό συμβαίνει προκειμένου να αποφεύγεται η παραχάραξη και η δημιουργία μη γνήσιων ράβδων. Επίσης φέρουν σφραγίδα της εταιρείας.

Αν υπάρχει το πιστοποιητικό της ράβδου σας, καλό θα ήταν να το προσκομίσετε κι αυτό σε περίπτωση που θέλετε να πουλήσετε τη ράβδο. Εάν δεν το έχετε, μπορείτε και πάλι να έρθετε στην ORAGOLD και να την εκτιμήσουμε δωρεάν.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες οι συναλλαγές στα καταστήματά μας πραγματοποιούνται με την επίδειξη επίσημου εγγράφου (αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου) και πως σας προσφέρουμε την πλήρη αξία της ράβδου.

Απευθυνθείτε μόνο σε ειδικούς και έμπειρους επαγγελματίες για πωλήσεις ράβδων χρυσού.

Σε περίπτωση συναλλαγής είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.

Φόρμα εκτίμησης ράβδων χρυσού

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
  Δωρεάν εκτίμηση
  Άμεση πληρωμή
  Πώληση βάση της πραγματικής αξίας
  Νόμιμη κρατική άδεια
  Συμπληρώστε την
  Φόρμα Εκτίμησης Αντικειμένων
  και λάβετε online προσφορά