Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Οι εμπορικότερες μπάρες χρυσού προσελκύουν συνεχώς επενδυτές λόγω της ανοδικής αξίας τους. Η δημοτικότητα τους είναι ανάλογη με την αύξηση της τιμής του χρυσού και κατά συνέπεια προσεκλύουν το ενδιαφέρον των επενδυτών. Πρόκειται για τυποποιημένα προϊόντα συγκεκριμένων προδιαγραφών τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε εάν θέλετε να επενδύσετε σε χρυσό. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε ότι χρειάζετε να γνωρίζετε γα τις πολύτιμες μπάρες ή αλλιώς ράβδους χρυσού.

 

Ποιες εταιρίες παράγουν τις εμπορικότερες μπάρες χρυσού;

 

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές σε μεγέθη, σε καθαρότητα και σε εταιρίες που κατασκευάζουν μπάρες χρυσού. Ωστόσο, η πιο διαδεδομένες μπάρες αποτελούνται από 24 καράτια χρυσού και συναντώνται σε βάρη από 1 γραμμάριο έως 1 κιλό. Από τις πιο γνωστές εταιρίες παραγωγής είναι οι Suisse, η Heraeus, η Umicore και η Metalor. Επιπλέον στην ORAGOLD αγοράζουμε και πουλάμε μπάρες και άλλων εταιριών εκτός των παραπάνω όπως Ubs, Valcambi, The Royal mint και Johnson Matthey.

 

Πόσα καράτια ειναι οι μπάρες χρυσού;

 

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι τυπικές μπάρες χρυσού που χρησιμοποιούνται στις διεθνείς αγορές χρυσού είναι 24 καράτια. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένες από καθαρό χρυσό 99.99 ή 99.5. Συγκεκριμένα, οι εμπορικότερες μπάρες χρυσού, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται από τις κεντρικές τράπεζες, έχουν καθαρότητα 99.99% το νούμερο αυτό αναγράφεται και πάνω στην κάθε πλάκα.

 

Ποια ειναι τα εμπορικότερα βάρη;

 

Υπάρχουν πολλά μεγέθη ράβδων χρυσού στην αγορά, ξεκινώντας από 1 γραμμάριο και φτάνοντας μέχρι 1 κιλό. Οι πιο δημοφιλείς ράβδοι είναι αυτές των 5, 10 και 20 γραμμαρίων, ιδανικές για μικροεπενδυτές. Ωστόσο, πολλοί έμπειροι επενδυτές προτιμούν τη ράβδο του 1 κιλού λόγω της υψηλής αξίας και της σταθερότητας που προσφέρει για επενδυτικούς σκοπούς.

 

Μπορώ να αγοράσω ή να πουλήσω μπάρες χρυσού;

 

Μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε μπάρες χρυσού σε ένα από τα καταστήματά μας εύκολα και γρήγορα. Εάν έχετε στην κατοχή σας μπάρες χρυσού και θέλετε μια πρώτη εκτίμηση συμπληρώστε την online φόρμα εκτίμησης και θα σας απαντήσουμε άμεσα προσφέροντας σας την υψηλότερη τιμή της αγοράς.

 

Αντίστοιχα, αν θέλετε να αγοράσετε μπάρες χρυσού, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε τις κατάλληλες επιλογές για τον προϋπολογισμό σας. Στα καταστήματά μας διαθέτουμε κάποιες από τις εμπορικότερες μπάρες χρυσού, τις οποίες μπορείτε να βρείτε και online.  

 

Που μπορώ να δω τις σημερινές τιμές;

 

Μπορείτε να δείτε τις σημερινές τιμές για τις μπάρες χρυσού στο αξιόπιστο site μας στην κατηγορία οι τιμές μας και μπάρες πολύτιμων μετάλλων. Επιπλέον παρακολουθείστε live την τιμή του χρυσού ανά πάσα στιγμή ώστε να είσαστε ενημερωμένοι για τις αλλαγές που μπορεί να προκύψουν στις τιμές. Μια χρηματοοικονομική πλατφόρμα και αξιόπιστη πηγή του εξωτερικού είναι η Kitco

 

Πως γίνεται η εκτίμηση όταν πρόκειται για πώληση μπάρας;

 

Αν αποφασίσετε να πουλήσετε τις μπάρες σας ελάτε σε ένα κατάστημά μας για σωστή και επαγγελματική εκτίμηση. Κάθε γνήσια μπάρα χρυσού συνοδευέται από το αντίστοιχο πιστοποιητικό γνησιότητας. Αν υπάρχει καλό είναι να το προσκομίσετε μαζί με τη μπάρα χρυσού για εκτίμηση. Αλλά και σε περίπτωση που δεν υπάρχει, και πάλι μπορόυμε να προχωρήσουμε σε εκτίμηση και άμεση αγορά. 

 

Οι ειδικοί της ORAGOLD θα ελέγξουν τη γνησιότητα της μπάρας και έπειτα θα ακολουθήσει ενδελεχής οπτικός έλεγχος για τυχόν φθόρες. Στη συνέχεια, η μπάρα χρυσού ζυγίζεται και διαπιστώνεται η καθαρότητά της σε χρυσό.

 

Ακόμη, χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες μεθόδους, όπως οι χημικές αναλύσεις, ανάλυση μέσω φασματογράφου και έλεγχο με μηχάνημα υπερύθρων για την αξιολόγηση της καθαρότητας των ράβδων. Με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να τηρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές ποιότητας.

 

“Προσφέρουμε τις πιο υψηλές τιμές για την αγορά ράβδων χρυσού”

 

Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε άμεσα σε μετρητά την αξία της μπάρας. Για τη νομιμότητα της συναλλαγής, απαιτείται να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

 

Ποια είναι η πολιτική σας για τις μη σφραγισμένες ράβδους;

 

Ακολουθούμε ευέλικτη πολιτική σχετικά με τις μη σφραγισμένες ράβδους.

 

Διαθέτετε κάποια μη σφραγισμένη μπάρα χρυσού; 

 

Μάθετε πως εκτιμούμε την αξία τους βάσει της καθαρότητας και του βάρους τους. Ακόμη και χωρίς σφραγίδα, εφόσον πληρούν τα πρότυπά μας, προσφέρουμε αξιολόγηση και αγορά με την υψηλότερη δυνατή τιμή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για δωρεάν εκτίμηση της μπάρας σας.

 

Συνοψίζοντας, οι μπάρες χρυσού αποτελούν μια αξιόπιστη και διαχρονική επένδυση, ιδανική για όσους επιθυμούν να προστατεύσουν τον πλούτο τους και να διαφοροποιήσουν το επενδυτικό τους χαρτοφυλάκιο.

 

Η καθαρότητα, το βάρος και η πιστοποίηση γνησιότητας είναι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την αξία τους. Στην ORAGOLD, παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες αγοράς και πώλησης μπαρών χρυσού, με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

 

Η εκτίμηση των μπαρών γίνεται με απόλυτη ακρίβεια και διαφάνεια, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή τιμή για κάθε συναλλαγή. Είτε είστε έμπειρος επενδυτής είτε νέος στην αγορά χρυσού, μπορείτε να εμπιστευτείτε την ORAGOLD για όλες τις ανάγκες σας.

 

Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας ή το online κατάστημα μας για να ανακαλύψετε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Επενδύστε με ασφάλεια και σιγουριά στην αξία του χρυσού.

 

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble