Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Μπορεί η έννοια του κοσμήματος να είναι συνυφασμένη με το γυναικείο κόσμημα κατά κύριο λόγο όμως και η αξία ανδρικού κοσμήματος είναι διαχρονική και βαρυσήμαντη κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Αξία Ανδρικού Κοσμήματος: Τα Χρυσά Μανικετόκουμπα

αξία χρυσού κοσμήματος χρυσά μανικετόκουμπα

Γύρω στα μέσα του 17ου αιώνα, ο βασιλιάς Κάρολος Β’ της Αγγλίας, αναζητώντας έναν ιδιαίτερο αλλά και κομψό τρόπο ένωσης των μανσετών των πουκαμίσων του, χρησιμοποιούσε μικρά χρυσά κουμπώματα και αλυσίδες. Από τότε και μέχρι σήμερα, τα γνωστά χρυσά μανικετόκουμπα κοσμούν τα ανδρικά πουκάμισα προσδίδοντας στυλ και άποψη.

Λόγω του πολύτιμου υλικού κατασκευής τους, τα κομψά αυτά ανδρικά κοσμήματα έχουν ιδιαίτερη αξία.

Διαθέτετε κάποιο ζευγάρι χρυσών μανικετόκουμπων; Ενημερωθείτε άμεσα κι επαγγελματικά για τη χρηματική τους αξία από τους ειδικούς της Oragold. Αγοράζουμε χρυσά ανδρικά κοσμήματα. Μάθετε περισσότερα για την αγορά χρυσού.

Το chevalier δαχτυλίδι

Chevalier δαχτυλίδι αξία χρυσού ανδρικού κοσμήματος

Σεβαλιέ (chevalier) ονομάζεται το δαχτυλίδι που φοριέται στο μικρό δάχτυλο του χεριού. Πλέον η μόδα επιτρέπει και στα δύο φύλα να το φορούν, στο παρελθόν όμως το μικρό χρυσό δαχτυλίδι αποτελούσε σύμβολο κύρους και δύναμης για τους άντρες που το φορούσαν. Συνήθως υποδηλώνει οικονομική άνεση αλλά και θέση ισχύος. Στο chevalier συχνά είναι χαραγμένο κάποιο μονόγραμμα, σύμβολο ή οικόσημο.

Ένα χρυσό δαχτυλίδι αποτελεί πάντοτε επένδυση και δε χάνει ποτέ την αξία του. Ανταλλάξτε το χρυσό σας κόσμημα με την πλήρη αξία του σε μετρητά. Επικοινωνήστε με την Oragold σήμερα.

Η Χρυσή Καδένα

αξία χρυσής καδένας oragold

Η κλασική χρυσή καδένα είναι ένα διαχρονικό περιδέραιο. Κατά τη δεκαετία του ‘80 επανήλθε πολύ δυναμικά στην ανδρική μόδα κι έκτοτε αποτελεί μια σταθερή ανδρική επιλογή.

Η Χρυσή Αντικέ Αλυσίδα Χεριού

χρυσή αντικέ αλυσίδα χεριού ανδρικό κόσμημα oragold

Τις περασμένες δεκαετίας ήταν πολύ σύνηθες για τους άντρες να φορούν χρυσή αλυσίδα στο χέρι. Ακόμη και οι χρυσές ή ασημένιες ταυτότητες αποτελούσαν κοσμήματα απαραίτητα για μια ανδρική συλλογή κοσμημάτων. Πλέον όμως θεωρούνται ξεπερασμένες και εκτός μόδας.

Εάν έχετε κάποια χρυσή αλυσίδα χειρός, μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μετρητά από την πώλησή της. Αγοράζουμε χρυσά κοσμήματα και προσφέρουμε πάντοτε τιμές με εκτιμήσεις κοσμήματος και όχι απλώς χρυσού.

Ενημερωθείτε για την τιμή της χρυσής σας αλυσίδας ή οποιουδήποτε άλλου χρυσού κοσμήματος μόνο από την Oragold.

 Θα μας βρείτε Ελευθερίου Βενιζέλου 62Β στη Νέα Ερυθραία και Λ. Κηφισίας 230 στην Κηφισιά.

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble