Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Τα νομίσματα αποτελούν εδώ και πολλούς αιώνες μέσο συναλλαγής όλων των οργανωμένων κρατών. Ανεξάρτητα από το υλικό κατασκευής τους ή την απεικόνισή τους θα έλεγε κανείς πως μαρτυρούν την ιστορία και την πολιτιστική ταυτότητα της χώρας που παρήχθησαν. Κατά το πέρασμα των χρόνων έχουν δημιουργηθεί νομίσματα από ευτελή υλικά, άλλα που απεικόνιζαν σπουδαίες προσωπικότητες της εποχής τους και άλλα που έμειναν στην ιστορία για τη σπανιότητα τους. Μεταξύ αυτών έχει ξεχωρίσει η αξία των χρυσών νομισμάτων η οποία παραμένει αναλλοίωτη και σταθερά υψηλή μέχρι σήμερα.

 

Πως αναγνωρίζεται η αξία των χρυσών νομισμάτων;

 

Τα αυθεντικά χρυσά νομίσματα όταν αγοράζονται συνοδεύονται από το πιστοποιητικό γνησιότητας τους το οποίο αναγράφει τα χαρακτηριστικά τους. Επιπλέον, παραδίδονται σφραγισμένα στον αγοραστή τους.

Τα σφραγισμένα νομίσματα έχουν μεγαλύτερη αξία από τα υπόλοιπα, δεδομένου ότι δεν έχουν έρθει σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον και κατά συνέπεια δεν έχουν υποστεί φθορές. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι ένα χρυσό νόμισμα χάνει την αξία του όταν δεν είναι σφραγισμένο.

Η αξία των χρυσών νομισμάτων αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων

Οι ειδικοί εμπειρογνώμονες της Oragold είναι σε θέση να εκτιμήσουν με ακρίβεια την αξία των χρυσών νομισμάτων σας.

 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως στην Oragold αναλαμβάνουμε την αγορά χρυσών νομισμάτων βάσει πραγματικής αξίας. Δηλαδή αναγνωρίζουμε την σπανιότητα, την παλαιότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε νομίσματος συνυπολογίζοντας επιπλέον και το χρυσό που περιέχουν.

Είτε έχετε το πιστοποιητικό είτε όχι ελάτε στο κατάστημά μας, Ελευθερίου Βενιζέλου 62Β στη Νέα Ερυθραία για να σας ενημερώσουμε δωρεάν για την πραγματική αξία των νομισμάτων σας.

 

Χρυσά νομίσματα και λίρες ισχυρών κρατών

 

Πολλά ισχυρά κράτη όπως η Αγγλία, η Αυστρία, οι ΗΠΑ, η Τουρκία και άλλα εξέδιδαν λίρες κι εθνικά νομίσματα προκειμένου να ενισχύσουν τη δύναμή τους. Ας δούμε επιγραμματικά ορισμένα εμπορικά νομίσματα και τις πιο διαδεδομένες χρυσές λίρες.

 

Χρυσή Λίρα Αγγλίας/ Sovereign

 

Η χρυσή λίρα Αγγλίας έχει βαθιά και πλούσια ιστορία. Οι πρώτες λίρες κόπηκαν το 1489 από τον Ερρίκο VII κι έκτοτε δίνονται στην κυκλοφορία λίρες που απεικονίζουν τους εκάστοτε βασιλείς ή βασίλισσες. Παραπάνω απεικονίζονται δύο χρυσές λίρες Aγγλίας με τη βασίλισσα Ελισάβετ το 1968 όταν ήταν νεότερη και το 2017 σε μεγαλύτερη ηλικία. Μάθετε περισσότερα για τις χρυσές λίρες.

10 Δολάρια/ Gold Dollars

usa-10-dollars-liberty-oragold.gr

Το χρυσό νόμισμα των 10 δολαρίων με τον αετό εκδιδόταν από το Νομισματοκοπείο των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1792 μέχρι το 1933. Ο αετός αποτελεί εθνικό και ισχυρό σύμβολο των ΗΠΑ. Η αξία του κάθε νομίσματος είναι συνάρτηση της χρονολογίας κοπής του και της σπανιότητας του.

 

20 Χρυσά Γαλλικά Φράγκα/ Francs

 

20 GOLD FRANCS NAPOLEON III 1860

Το εν λόγω νόμισμα λέγεται και ναπολεόνι καθότι κυκλοφόρησε με διάταξη του ίδιου του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Κόπηκε πρώτη φορά το 1809 και σταμάτησε το 1814. Το βάρος του είναι 6,45 γραμμάρια και έχει μεγάλη συλλεκτική αξία.

 

4 Δουκάτα Αυστρίας/ Dukat

 

Η Χρυσή Αυστριακή Ντούμπλα 4 Δουκάτων κυκλοφορούσε ευρέως στην κεντρική Ευρώπη πριν γίνει ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ζυγίζει 13,96 γραμμάρια και έχει 986 βαθμό καθαρότητας.

Φυσικά υπάρχουν πολλά ακόμη χρυσά νομίσματα τα οποία έχουν μεγάλη αξία και ιστορία.

 

Αγορά χρυσών λιρών στην Oragold

 

Η επενδυτική αξία ενός χρυσού νομίσματος είναι μεγάλη. Μπορείτε να ανταλλάξετε το χρυσό σας νόμισμα ή τη λίρα σας με άμεσα μετρητά στο χέρι. Εάν διαθέτετε κάποιο χρυσό νόμισμα οποιασδήποτε περιόδου ή εθνικότητας ελάτε να το εκτιμήσουμε και να σας δώσουμε την πραγματική αξία του σε χρήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble