Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Τις τελευταίες δεκαετίες έχει αυξηθεί ραγδαία η εξόρυξη χρυσού σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2004, η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως η ρύπανση από υδράργυρο που προκαλείται από την εξόρυξη του χρυσού είναι υπερδιπλάσια αυτής της καύσης σκουπιδιών και διαχείρισης επικίνδυνων αποβλήτων.

“Η ανακύκλωση χρυσού είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία του περιβάλλοντος”

Ως συνέπεια του παραπάνω προβλήματος, έχουν δημιουργηθεί πολλές εταιρείες ανακύκλωσης χρυσού και άλλων μεταλλευμάτων προκειμένου να μπορεί να γίνεται επαναχρησιμοποίηση των φυσικών ορυκτών της γης χωρίς να επιβαρύνεται ο πλανήτης.

 

Η Oragold είναι από τις πρώτες εταιρείες που αναγνώρισε την ανάγκη για ανακύκλωση χρυσού και ασημιού

 

Μία από τις βασικές υπηρεσίες που παρέχουμε είναι η ανακύκλωση χρυσού με σκοπό τη δημιουργία και κατασκευή καινούργιων κοσμημάτων. Αξίζει να σημειωθεί πως ο χρυσός είναι 100% ανακυκλώσιμος και η ποιότητα ή το βάρος του δεν αλλοιώνονται κατά τη διαδικασία της ανακύκλωσης. Το νέο προϊόν έχει τις ίδιες ιδιότητες με το παλιό.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε πως προωθούνται προς ανακύκλωση (λιώσιμο χρυσού) τα κοσμήματα που έχουν καταστραφεί από την πάροδο του χρόνου ή αυτά που δεν μπορούν να μεταπωληθούν λόγω έντονης φθοράς.

Μέσω της αγοράς χρυσού συμβάλλουμε στην αξιοποίηση ενός πολύτιμου μεταλλεύματος και στη διατήρηση της υψηλής του αξίας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να συζητήσουμε όλα τα οφέλη της ανακύκλωσης του χρυσού καθώς και με ποιο τρόπο μπορείτε να συνεισφέρετε.

 

Ανακύκλωση ασημιού στην Αθήνα

 

Το ασήμι (ή άργυρος) είναι ένα εξίσου διαδεδομένο μέταλλο. Πολύς κόσμος δε γνωρίζει πως η ανακύκλωση ασημιού μπορεί να αποφέρει τεράστιο όφελος στο φυσικό περιβάλλον. Παλιά ασημένια αντικείμενα τα οποία πλέον δεν χρησιμοποιείτε, μπορούν να λιώσουν και να μετασχηματιστούν σε νέα εφάμιλλης αξίας ασημένια προϊόντα.

“Αποκτήστε χρήματα από τα ασημένια σκεύη σας”

Αγοράζουμε ασημένια σκεύη και ασημένια μαχαιροπήρουνα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ρωτήστε μας!

 

Κοσμήματα από ανακυκλωμένο χρυσό και ασήμι

 

Πολλές εταιρείες κατασκευής κοσμημάτων σεβόμενες το περιβάλλον και υιοθετώντας μια ‘πράσινη’ φιλοσοφία, χρησιμοποιούν μόνο ανακυκλωμένο χρυσό ή ασήμι για την κατασκευή των προϊόντων τους.

Για την παραγωγή και εξόρυξη ενός kg χρυσού αναλώνονται περίπου 150 κιλά κυανίου, 40.000 kWh ενέργειας, 477.000 lt νερού και απελευθερώνονται κατά μέσο όρο 11,5 τόνοι διοξειδίου του άνθρακα. Επομένως μπορούμε να συμπεράνουμε πόσο επιβλαβής είναι η αλόγιστη εξόρυξη χρυσού από τη γη.

Μάθετε ακόμη 5+1 πράγματα που δε γνωρίζατε για το χρυσό.

Αντίστοιχα τα υπόγεια μεταλλεία ασημιού έχει παρατηρηθεί ότι δημιουργούν καθίζηση της επιφάνειας του εδάφους ενώ είναι συχνό φαινόμενο η απορροή όξινων υδάτων.

 

Βοηθήστε το περιβάλλον κερδίζοντας χρήματα

 

Εάν διαθέτετε χρυσά ή ασημένια κοσμήματα και αντικείμενα τα οποία δεν χρειάζεστε, μπορείτε να τα ανταλλάξετε στα καταστήματα Oragold με την αξία τους σε χρήματα. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος κερδίζοντας ταυτόχρονα άμεσα μετρητά χωρίς κόπο και χρονοβόρες διαδικασίες.

Επισκεφτείτε μας σήμερα σε ένα από τα καταστήματά μας.

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble