Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Ζητήστε μας σήμερα δωρεάν εκτίμηση!

Τι θέλετε να πουλήσετε;

Κάθε σπίτι κρύβει τη δική του ιστορία και μπορεί κανείς να την ανακαλύψει μέσα από τα οικιακά αντικείμενα που θα βρει σε ένα νοικοκυριό. Τα ασημένια σκεύη όπως είναι τα κηροπήγια, οι περίτεχνα διακοσμημένοι ασημένιοι δίσκοι ή τα μαχαιροπήρουνα είναι κομμάτια που αντικατοπτρίζουν το γούστο και την οικονομική άνεση των ιδιοκτητών.

Μπορεί οι νέοι που ανοίγουν σπίτια σήμερα να μην έχουν ως προτεραιότητά τους να αποκτήσουν ασημένια σκεύη, όμως στις προηγούμενες δεκαετίες κάθε ολοκληρωμένο και σωστό σπίτι θα είχε σίγουρα ένα ασημένιο σερβίτσιο για τις επίσημες περιστάσεις ή έναν ασημένιο δίσκο τουλάχιστον.

ασημένιο σερβίτσιο για σαλόνι και τραπεζαρία

ασημένιος δίσκος για τραπέζι σαλονιού

“Τα ασημένια ή αργυρά σκεύη κληροδοτούνται από τις προηγούμενες γενιές στις επόμενες, ως κειμήλια.”

Για το λόγο αυτό είναι πολύ πιθανό να έχετε στην κατοχή σας πολύτιμα αντικείμενα χωρίς να γνωρίζετε την πραγματική τους αξία.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να εκτιμήσουμε δωρεάν και με απόλυτη ακρίβεια τα ασημικά σας ακόμη κι αν δεν είστε σίγουροι για την αξία τους. Εμείς θα σας ενημερώσουμε κι επιπλέον θα σας δώσουμε την ευκαιρία να τα πουλήσετε δίνοντας σας επί τόπου την πραγματική τους αξία σε μετρητά!

Για αγορά ασημένιων σκευών επικοινωνήστε με την Oragold στο 210 6250 384 ή στο info@oragold.gr. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε εμείς σε επαφή μαζί σας.

Αγοράζουμε κηροπήγια, δίσκους σερβιρίσματος, μαχαιροπήρουνα, βάζα, κοσμήματα, διακοσμητικά είδη και οτιδήποτε αποτελείται από καθαρό ασήμι.

Πολλά αντικείμενα είναι επάργυρα, δηλαδή είναι καλυμμένα από μια λεπτή στρώση ασημιού και δεν αποτελούνται από 100% ασήμι. Τα συγκεκριμένα δεν αποτελούν αντικείμενο αγοραπωλησίας.

Σε κάθε περίπτωση, φέρτε μας τα ασημικά σας στο κατάστημά μας Ελευθερίου Βενιζέλου 62Β στη Νέα Ερυθραία Αττικής και θα διαπιστώσουμε κατόπιν αξιολόγησης την πραγματική τους αξία.

Ποια ήταν όμως η χρησιμότητα τους τον περασμένο αιώνα;

χρησιμότητα ασημένιων σκευών τον 20ο αιώνα

Στο παρελθόν, όπου δεν ήταν τόσο έντονοι οι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι άνθρωποι συνήθιζαν να περνούν χρόνο στο σπίτι με τις οικογένειες και τους συγγενείς τους.

Τα καλέσματα σε δείπνο ή οι προσκλήσεις σε τσάι ήταν συχνές κι αγαπημένες συνήθειες των νοικοκυραίων του 19ου αλλά και 20ου αιώνα. Φυσικά θα έπρεπε να συνοδεύονται από αντίστοιχα ακριβά είδη σερβιρίσματος προκειμένου να είναι φανερό το στάτους του κάθε σπιτιού στους συνδαιτυμόνες.

ασημένια σκεύη για σερβίρισμα σε δείπνο

Τα ασημένια κηροπήγια ήταν χαρακτηριστική και απαραίτητη προσθήκη σε κάθε γιορτινό τραπέζι.

ασημένια κηροπήγια απαραίτητα σε κάθε επίσημο τραπέζι

Η αξία των ασημένιων σκευών σήμερα

Στις μέρες μας, τα ασημένια σκεύη αποπνέουν μια νοσταλγία και μια αίγλη του παρελθόντος. Ελάχιστα από αυτά χρησιμοποιούνται και τα περισσότερα συνήθως συντηρούνται και καθαρίζονται (το ασήμι μαυρίζει με το πέρασμα του χρόνου) διατηρώντας ένα διακοσμητικό ρόλο.

Παρ ‘όλα αυτά η αξία του ασημιού παραμένει σταθερά υψηλή!

Επενδύστε την αξία των ασημένιων σκευών που δε χρησιμοποιείτε, σε μετρητά. Αφού διαπιστώσουμε την αξία των ασημικών σας ως συνάρτηση της περιεκτικότητας σε ασήμι, του βάρους και της σπανιότητάς τους, σας δίνουμε άμεσα χρήματα στο χέρι.

Γνωρίστε την αγορά ασημένιων σκευών στην Oragold!

 

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.