Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Χρυσά κοσμήματα

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
9 ΚΑΡΑΤΙΑ
20.86 €/γρ.
14 ΚΑΡΑΤΙΑ
36.65 €/γρ.
18 ΚΑΡΑΤΙΑ
46.98 €/γρ.
22 ΚΑΡΑΤΙΑ
57.38 €/γρ.

Περιγραφή

Πληροφορίες

Αγοράζουμε επώνυμα χρυσά κοσμήματα σε εξαιρετικές τιμές, ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για μια δωρεάν εκτίμηση. Τα επώνυμα κοσμήματα συνοδεύονται από επίσημο πιστοποιητικό γνησιότητας με μοναδικό κωδικό αναφοράς που επικυρώνει την αξία τους.

Εάν κατέχετε και το πιστοποιητικό, είναι καλό να τα προσκομίσετε μαζί με το κόσμημα για την αγορά έτσι θα πετύχετε την υψηλότερη τιμή!

Τα καράτια στα χρυσά κοσμήματα είναι 9κ, 14κ, 18κ, 22κ και 24κ ενώ οι κωδικοί είναι αντίστοιχα 375, 585, 750, 916 και 999.

 

Η τιμή του χρυσού

 

Η τιμή του χρυσού, αυξομειώνεται διαρκώς. Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να παρακολουθούν συνέχεια τις διακυμάνσεις και στην πραγματικότητα, δεν είναι κάτι που αφορά όλους. Όμως, ίσως έρθει η στιγμή που θα θελήσετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε τον χρυσό σας. Τότε σίγουρα θα αρχίσετε να αναρωτιέστε, τι αξία φέρει ο χρυσός που έχετε στη κατοχή σας ή πόσα χρήματα θα πρέπει να υπολογίσετε για την απόκτηση του.

Αυτό που σας προτείνουμε, είναι να έχετε πρόσβαση σε αξιόπιστες πληροφορίες για τη τρέχουσα αξία του χρυσού.

Ο χρυσός χρησιμοποιείται κυρίως στην κατασκευή κοσμημάτων, όπως όλοι γνωρίζουμε. Όταν αυξάνεται η ζήτηση για κοσμήματα, αυξάνεται και η ζήτηση για χρυσό. Έτσι, αυξάνεται και σε αυτή τη περίπτωση η αξία του χρυσού.

Από την άλλη πλευρά, όταν η αγορά χρυσών κοσμημάτων είναι αδύναμη, η ισοτιμία του χρυσού συνήθως μειώνεται. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει λιγότερη ζήτηση για χρυσό και ως εκ τούτου λιγότεροι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν υψηλή τιμή για αυτόν.

 

Πότε να πουλήσω χρυσό;

 

Όσο η παγκόσμια οικονομία κλονίζεται, η απειλή του πολέμου είναι ανοιχτή και η ενεργειακή κρίση δεν επιλύεται, ο χρυσός θα συνεχίζει να αυξάνεται σε αξία. Η τάση των πραγμάτων όμως είναι πάντα προς το καλύτερο και αν είστε κάποιος που αισιοδοξεί για το μέλλον, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να πουλήσετε τον χρυσό σας, καθώς βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα για την ώρα

Χαρακτηριστικά

ΤιμήΚατόπιν εκτίμησης
ΠροέλευσηΚατόπιν εκτίμησης
ΜάρκαΚατόπιν εκτίμησης
Έτος κατασκευήςΚατόπιν εκτίμησης
ΒάροςΚατόπιν εκτίμησης
ΚαράτιαΚατόπιν εκτίμησης
ΚαθαρότηταΚατόπιν εκτίμησης
Υλικό κατασκευήςΚατόπιν εκτίμησης
Είδος κοσμήματοςΚατόπιν εκτίμησης
chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
Κλείσιμο open bubble