Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στο άκουσμα της φράσης “χρυσό νόμισμα” σκέφτονται τη χρυσή λίρα της βασίλισσας Ελισάβετ, και όχι άδικα! Πρόκειται για το πιο εμπορικό χρυσό νόμισμα, του οποίου η αξία δεν πέφτει όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η πολυετής εμπειρία μας στην εκτίμηση χρυσών νομισμάτων μας έχει φέρει σε επαφή με χιλιάδες χρυσές λίρες Αγγλίας, με αυτήν της Ελισάβετ να πρωταγωνιστεί στο πέρασμα των δεκαετιών.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποιες είναι οι πιο διαδεδομένες χρυσές λίρες Ελισάβετ και ποια τα χαρακτηριστικά τους.

Ενημερωθείτε σχετικά με την αγορά και πώλησης της χρυσής λίρας Αγγλίας!

 

Χρυσή Λίρα Ελισάβετ 1958 

 

Χρυσή Λίρα Ελισάβετ 1958 

Η νεαρή βασίλισσα ανέλαβε τα ηνία της Βρετανικής αυτοκρατορίας το 1952. H Χρυσή Λίρα Ελισάβετ 1958 ήταν το δεύτερο νόμισμα που εκδόθηκε υπό τη βασιλεία της Ελισάβετ. Το πορτρέτο της Βασίλισσας Ελισάβετ που φαίνεται στον εμπροσθότυπο του νομίσματος είναι σχεδιασμένο από τη Mary Gillick. Έχει βάρος 7,98 γραμμάρια, διάμετρο 22,05 χιλιοστά και καθαρότητα σε χρυσό 916,7. 

Δείτε την σημερινή τιμή της χρυσής λίρας .

 

Χρυσή Λίρα Ελισάβετ 1974 

 

Χρυσή Λίρα Ελισάβετ 1974 

Σε αυτό το νόμισμα βλέπουμε τη βασίλισσα σε μεγαλύτερη ηλικία. Το πορτρέτο της Ελισάβετ είναι δημιούργημα του Arnold Machin. Η χρυσή λίρα έχει βάρος 7,98 γραμμάρια, διάμετρο 22,05 χιλιοστά και καθαρότητα σε χρυσό 916,7 και κυκλοφόρησε σε 5.002.566 τεμάχια!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για άμεση και δωρεάν εκτίμηση χρυσών λιρών Αγγλίας. Οι έμπειροι εκτιμητές μας θα σας δώσουν την πιο συμφέρουσα τιμή είτε πρόκειται για αγορά είτε για πώληση.

 

Χρυσή Λίρα Ελισάβετ 1985

 

Χρυσή Λίρα ηνωμένο βασίλειο

To 1985 το Βασιλικό Νομισματοκοπείο αποφάσισε να εκδώσει μια νέα χρυσή λίρα που να απεικονίζει την Βασίλισσα Ελισάβετ κυκλοφόρησε 11.393 νομίσματα μόνο σε κατάσταση proof.  Αυτό το νόμισμα παρουσιάζει το τρίτο πορτρέτο της Βασίλισσας που σχεδιάστηκε από τον Maklou με βάρος 7,98γρ και 21,6 καράτια χρυσού.

 

Χρυσή Λίρα Ελισάβετ 2012

 

 

αγγλική Χρυσή Λίρα

Μόνο για το 2012 κυκλοφόρησε ένα πολύ τολμηρό σχέδιο, παρουσιάστηκε με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο ο Άγιος Γεώργιος με τον δράκο από τον Paul Day. Αυτή η ιδιαίτερη χρυσή λίρα κυκλοφόρησε σε 432,925 τεμάχια. Επίσης κυκλοφόρησε και σε κατάσταση proof  8.158 τεμάχια. Έχει το συνηθισμένο βάρος 7,98γρ και 21 καράτια χρυσού.

Γνωρίζετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή της χρυσής λίρας Ηνωμένου Βασιλείου;

 

Χρυσή Λίρα Ελισάβετ 2017 

 

Χρυσή Λίρα Αγγλίας

Το 2017 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για τη χρυσή λίρα Αγγλίας καθώς έκλεισε 200 χρόνια κυκλοφορίας. Για να τιμήσει το γεγονός η βρετανίδα μονάρχης, αναπαρήγαγε πιστά την πίσω όψη του νομίσματος. Η περίφημη απεικόνιση του Μπενεντέτο Πιστρούτσι με τον Άγιο Γεώργιο να σκοτώνει τον δράκο απεικονίζεται στο πίσω μέρος της λίρας, ενώ η εμπρόσθια όψη έχει τη βασίλισσα σε προχωρημένη ηλικία. Όπως όλες οι χρυσές λίρες Αγγλίας έτσι και η συγκεκριμένη, διατηρεί τις ίδιες σταθερές διαστάσεις με τις προηγούμενες.

Στην ORAGOLD είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε την αυθεντικότητα μιας χρυσής λίρας και να προσδιορίσουμε την τιμή της με ακρίβεια. Εκτιμούμε δωρεάν και αγοράζουμε άμεσα χρυσές λίρες Ελισάβετ προσφέροντας σας μετρητά στο χέρι. Επιπλέον, διαθέτουμε αυθεντικές και πιστοποιημένες χρυσές λίρες Αγγλίας προς πώληση.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για αγορά και πώλησης χρυσής λίρας Ελισάβετ στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. 

Μάθετε τα πάντα για την αγορά χρυσών νομισμάτων.

 

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble