Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Glashütte Original PanoMatic

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
Κατόπιν εκτίμησης

Περιγραφή

Το Glashütte Original PanoMatic 1-92-09-02-05-02 με διάμετρο 42mm και υλικό κατασκευής από ροζ χρυσό, διαθέτει αυτόματο μηχανισμό. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι ο ιδιαίτερος μηχανισμός του σε ένα ετήσιο ημερολόγιο, τονίζοντας όχι μόνο ώρες,  λεπτά και δευτερόλεπτα, αλλά και την ημερομηνία και τον μηνά, λαμβάνοντας υπόψη μήνες διαφορετικού μήκους. Μόνο μια φορα το χρόνο, την 1η Μάρτιου, είναι απαραίτητο να διορθωθεί η ημερομηνία, για  να υπολογιστεί ο σύντομος μήνας Φεβρουάριος.
Περισσότερα

Πληροφορίες

Η Glashutte Original είναι μια γερμανική εταιρεία κατασκευής ρολογιών πολυτελείας και υψηλής ωρολογοποιίας , ιδρύθηκε το 1994 και το όνομα της προέρχεται από την ομώνυμη πόλη της Γερμανίας όπου εδρεύει το εργοστάσιο  . Οι ρίζες της όμως προέχοντα αρκετά παλιότερα καθώς πριν τον πόλεμο ήταν μια εταιρεία σε μια κοινοπραξία  μαζί με την A. Lange Sohne από το 1845 .Μερικά μοντέλα της : SENATOR , PANOMATIC , PANORESERVE , SENATOR KAREE .

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Αναφοράς1-92-09-02-05-02
Υλικό ΚατασκεύηςΡοζ χρυσό
ΜηχανισμόςΑυτόματος
Διάμετρος42mm
ΚρύσταλλοΖαφείρι
Μπρασελέ / ΛουρίΔερμάτινο Λουρί
chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
Κλείσιμο open bubble