Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Η Αγγλική Χρυσή Λίρα (gold sovereign) κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1489 και παραμένει εδώ και πολλές δεκαετίες από τις πιο ασφαλείς επενδύσεις χάρις στη συνεπή υψηλή αξία της. Μάθετε περισσότερα για τη χρυσή λίρα Αγγλίας, την ιστορία και την αξία της στο χρόνο.

 

Σύμφωνα με τα δελτία τιμών χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδος η τιμή πώλησης της χρυσής λίρας δεν παραμένει απλώς υψηλή αλλά ανατιμάται συνεχώς με το πέρασμα του χρόνου. Συνεπώς αν έχετε κάποια χρυσή λίρα μπορείτε να την πουλήσετε σε υψηλή τιμή και να επωφεληθείτε από τη συναλλαγή.

 

Φροντίστε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας μόνο σε αξιόπιστα και πιστοποιημένα με επίσημη κρατική άδεια ενεχυροδανειστήρια.

 

“Στην Oragold διαθέτουμε σχεδόν 30 χρόνια εμπειρία στην αγορά χρυσού και οι ειδικοί μας είναι σε θέση να εκτιμήσουν τη χρυσή σας λίρα και να σας προσφέρουν άμεσα την αξία της σε μετρητά.”

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε την τιμή της αγγλικής χρυσής λίρας σήμερα.

 

τιμη χρυσης λιρας Αγγλιας Oragold

 

Η χρυσή λίρα ως μέσο συναλλαγής στα μέσα του προηγούμενου αιώνα

 

Μπορεί σήμερα η χρυσή λίρα να αποτελεί κυρίως επενδυτικό προϊόν, την περίοδο της κατοχής όμως οι έχοντες χρυσά νομίσματα τα χρησιμοποιούσαν σε αγοραπωλησίες ακινήτων και μεγάλες οικονομικές συναλλαγές. Την περίοδο του πολέμου το εθνικό νόμισμα θεωρούνταν αφερέγγυο με αποτέλεσμα ο κόσμος που είχε τη δυνατότητα, να στρέφεται στο μάζεμα χρυσών λιρών για περισσότερη ασφάλεια.

 

Σήμερα οι επενδυτές φροντίζουν να ρευστοποιούν τις χρυσές λίρες τους όταν η τιμή είναι υψηλή.

 

Το διάστημα αυτό αποτελεί ευκαιρία για όσους θέλουν να αποκτήσουν μετρητά από τις λίρες τους καθώς η τιμή είναι στα ανώτερα επίπεδα των τελευταίων χρόνων.

 

Αγοράζουμε χρυσές λίρες Αγγλίας δίνοντας σας άμεσα μετρητά στο χέρι χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και με απόλυτη ασφάλεια. Ελάτε στην Oragold για δωρεάν εκτίμηση και αγορά χρυσών νομισμάτων ή οποιουδήποτε άλλου χρυσού αντικειμένου.

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble