Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Ζητήστε μας σήμερα δωρεάν εκτίμηση!

Τι θέλετε να πουλήσετε;

Τα κρούσματα Covid-19 έχουν ξεπεράσει τα 13,8 εκατ. παγκοσμίως, ενώ οι θάνατοι από την πανδημία έχουν φτάσει πάνω από 590.000.

Η τιμή του χρυσού ανέβηκε πάνω από τα 1800$ τη Δευτέρα, καθώς τα κρούσματα Covid-19 αυξάνονται παγκοσμίως ενώ υπάρχουν ανησυχίες για ενδεχόμενη επιβράδυνση της ανάκαμψης της οικονομίας.

Η τιμή αυξήθηκε 0,6 ανά ουγγιά σε 1.808,75$ ως τις 7:02 μμ ώρα ΗΑΕ το απόγευμα της Δευτέρας. Τα συμβόλαια χρυσού αυξήθηκαν 0,4% στα 1.809,40 $ ανά ουγγιά.

Ο Jim Wyckoff ανώτερος αναλυτής της Kitco Metals, αναφέρει πως οι εντάσεις στις εμπορικές σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας και η καταγραφή νέων κρουσμάτων κορονοϊού, επηρεάζουν την αγορά χρυσού.
“ Βεβαίως, θα υπάρξουν καθοδικές διορθωτικές κινήσεις, αλλά οι τάσεις παραμένουν υψηλές.”

Τα κρούσματα Covid-19 ξεπέρασαν τα 13,8 εκατ. και σημειώθηκε νέος σταθμός στην εξάπλωση του ιού. Ο Covid-19 έχει οδηγήσει το θάνατο περισσότερο από μισό εκατομμύριο ανθρώπους μέσα σε 7 μήνες.

Κρούσματα Covid-19 & εμπορικές σχέσεις

Αφότου η Ουάσινγκτον επέβαλε κυρώσεις σε ανώτερους Κινέζους αξιωματούχους για τη μεταχείριση της μειονότητας των Μουσουλμάνων Uighur στο Xinjiang, η Κίνα απάντησε με “αντίστοιχες κυρώσεις”. Οι παραπάνω ενέργειες όπως ήταν αναμενόμενο αύξησαν τις εισροές στο σταθερό περιουσιακό στοιχείο του χρυσού.

Αύξηση τιμής χρυσού

Ο δείκτης του δολαρίου έπεσε 0,4% μετά από τρίτη συνεχόμενη βδομάδα πτώσεων. Οι βασικοί δείκτες της Wall Street παρουσίασαν αύξηση καθώς οι επενδυτές αναμένουν πρόοδο στην εύρεση εμβολίου για τον Covid-19.

Το κίτρινο μέταλλο έχει αυξηθεί πάνω από 19% μέχρι στιγμής μέσα στο 2020. Αυτό συνέβη λόγω των μαζικών κινήτρων από παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες να αναζωογονήσουν τις οικονομίες που πλήττονται από τον Covid-19.

Οι κερδοσκόποι αύξησαν τη συμμετοχή τους στα συμβόλαια χρυσού και αργύρου Comex την εβδομάδα έως τις 7 Ιουλίου, δήλωσε την Παρασκευή η Επιτροπή Εμπορίου Συναλλαγών των ΗΠΑ.
Το ασήμι ανέβηκε 3,1% στα 19,25$/ουγγιά κι έπειτα έφτασε στα 19,31$. Συνάντησε την υψηλότερη τιμή από τις 5 Σεπτεμβρίου 2020.

Το ασήμι πιθανό να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Έτσι θα ωφεληθεί το περιβάλλον πολύτιμων μετάλλων και τα βιομηχανικά χαρακτηριστικά του, σε μια περίοδο που η προσφορά του είναι περιορισμένη, δήλωσε η TD Securities.

Η πλατίνα ήταν 3,7% υψηλότερη στα 844,49$ ανά ουγγιά, ενώ το παλλάδιο ανέβηκε 3,4% στα 2.036,64$.

Πηγή : thenational.ae

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.