Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Ζητήστε μας σήμερα δωρεάν εκτίμηση!

Τι θέλετε να πουλήσετε;

Ο Ηλίας Λαλαούνης είναι ένας κορυφαίος σχεδιαστής κοσμημάτων αναγνωρισμένος σε παγκόσμιο επίπεδο για την αγάπη του για το κόσμημα και τις εμπνευσμένες δημιουργίες του.

Γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1920 και πέθανε στα 93 του έτη, στις 30 Δεκεμβρίου 2013, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο έργο και μια χρυσή αυτοκρατορία με καταστήματα και συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε τα πάντα για την αγορά χρυσού και κοσμήματος.

Η ανήσυχη φύση του διάσημου δημιουργού και οι συνεχείς έρευνες τον οδήγησαν σε κατασκευή κοσμημάτων εμπνευσμένα από τη φύση, τη μυθολογία, τα άστρα και τους πλανήτες.

Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι συλλογές κοσμημάτων εμπνευσμένες από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Στην Oragold αναγνωρίζουμε πλήρως την υψηλή αξία των διάσημων χρυσών κοσμημάτων Λαλαούνης. Γνωρίζουμε πως κάθε κόσμημα και κάθε συλλογή έχει δημιουργηθεί με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και είμαστε σε θέση να σας δώσουμε ακριβή και αξιόπιστη εκτίμηση των κοσμημάτων Λαλαούνης.

Αγοράζουμε τα δικά σας κοσμήματα Λαλαούνης στις υψηλότερες τιμές της αγοράς, παρέχοντάς σας άμεσα την αξία τους σε μετρητά.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η αγάπη του Ηλία Λαλαούνη για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό

Ο ιδρυτής του οίκου είχε πει κάποτε «Κάθε κόσµηµα, έχει µια ιστορία να πει. Είναι κόσµηµα µε ψυχή». Όλα του τα κοσμήματα έχουν δημιουργηθεί με πολύ μεράκι και προσήλωση στη λεπτομέρεια. Καθένα όμως από αυτά, κουβαλάει μέσα του ένα μικρό κομμάτι ιστορίας. Ιδίως τα κοσμήματα που είναι εμπνευσμένα από το αρχαίο ελληνικό πνεύμα.

Θέλοντας να αποδώσει στα κοσμήματά του την αφοσίωσή του και την αγάπη του για την Ελλάδα, παρουσίασε μοναδικά κολιέ, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και περίτεχνα δαχτυλίδια και βραχιόλια ως σύγχρονα κομμάτια μιας πλούσιας και βαθιάς ιστορίας, της ελληνικής.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης αναγνώριζε το Λαλαούνη ως “γνήσιο Έλληνα” και αυτός με τη σειρά του δώριζε κοσμήματα στη Μαρία Κάλλας και στη Τζάκι Ωνάση κάνοντας έτσι γνωστό το ελληνικό κόσμημα στο διεθνές τζετ σετ.

Στις δύο παραπάνω φωτογραφίες απεικονίζεται η Λάουρα Μακροπούλου-Δράγνη, εγγονή του αλησμόνητου δημιουργού, που σήμερα είναι υπεύθυνη των social media και της δημόσιας εικόνας του οίκου.

Εάν διαθέτετε οποιοδήποτε κόσμημα Λαλαούνης ελάτε στην Oragold για να ενημερωθείτε για τιμές και αγορά των κοσμημάτων σας.

Θα μας βρείτε σε δύο σύγχρονα καταστήματα στα βόρεια προάστια:

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.