Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Σχεδόν όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας, είχαμε ή θα έχουμε στην κατοχή μας κάποιο χρυσό κόσμημα ή κάποιο κειμήλιο που πέρασε στα χέρια μας από παλαιότερες γενιές. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τη βαρύτητα της εκτίμησης ενός κοσμήματος και τη σωστή αντιμετώπιση της ιστορίας που κρύβει μέσα του.

συναισθηματική αξία κοσμημάτων

Ο σεβασμός στη συναισθηματική αξία είναι για την Oragold σταθερή και αδιαπραγμάτευτη αρχή πάνω από 25 χρόνια

Κοσμήματα και κειμήλια: Η εκτίμησή τους απαιτεί εμπειρία και γνώση

Γνωρίζετε την πραγματική αξία των χρυσών κοσμημάτων σας; Είτε πρόκειται για το βαφτιστικό σας σταυρό, για τη χρυσή καρφίτσα που σας χάρισε η μητέρα σας, για το χρυσό σκαλιστό σας βραχιόλι ή για τα διαμαντένια σας σκουλαρίκια αλλά και για όποιο άλλο κόσμημα διαθέτετε, οφείλετε να γνωρίζετε την πραγματική του αξία.

Απευθυνθείτε σήμερα στους ειδικούς και έμπειρους εκτιμητές της Oragold για να ενημερωθείτε για την εκτίμηση κοσμημάτων.

ακριβής εκτίμηση κοσμημάτων Ora gold

 

Μπορείτε να μας στείλετε μερικές φωτογραφίες και τα χαρακτηριστικά τους κοσμήματος σας συμπληρώνοντας τη φόρμα εκτίμησης ή για ακόμη πιο ακριβή εκτίμηση μπορείτε να περάσετε από το κατάστημά μας στην Ελ. Βενιζέλου 62 Β στη Νέα Ερυθραία Αττικής.

Παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή ενός κοσμήματος

Η τιμή ενός χρυσού κοσμήματος είναι συνάρτηση των καρατίων του, του βάρους του και της γενικότερης κατάστασης που βρίσκεται το κόσμημα (πχ εάν υπάρχουν γδαρσίματα ή φθορές). Εάν υπάρχει κάποιο πιστοποιητικό γνησιότητας που συνοδεύει το κόσμημά σας είναι καλό να το έχετε μαζί σας κατά την εκτίμηση.

Η τιμή δίνεται βάσει εκτίμησης κοσμήματος και όχι ως χρυσού

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι συνυπολογίζουμε την επιπλέον επεξεργασία που έχει υποστεί το κόσμημά σας και δε μετράμε απλώς το βάρος του σε χρυσό. Λαμβάνουμε υπόψη εάν είναι από κάποιο επώνυμο οίκο (Λαλαούνης, Βιλδιρίδης, Ζολώτας, Cartier, Bvlgari, Tiffany, Chopard, Van Cleef κλπ) και εννοείται πως εκτιμώνται ξεχωριστά οι πολύτιμοι λίθοι που πιθανόν να υπάρχουν στο κόσμημα. Συνεπώς έχετε μια πλήρη και σαφή εικόνα για την τιμή του κοσμήματός σας.

πώληση και αγορά κοσμημάτων στο Oragold

Στην Oragold μπορείτε να πουλήσετε το χρυσό σας κόσμημα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Εάν θέλετε να πουλήσετε μόνο το χρυσό σας κόσμημα και όχι τους πολύτιμους λίθους του, τότε τους ξεκαρφώνουμε με προσοχή και σας τους παραδίδουμε. Σε περίπτωση που δε θέλετε να αποχωριστείτε το χρυσό σας κόσμημα μπορείτε να το αφήσετε ενέχυρο με δυνατότητα επαναγοράς.

ενέχυρο πολύτιμων κοσμημάτων στο Oragold

Ενημερωθείτε γύρω από την αγορά χρυσού και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την όποια απορία σας δημιουργηθεί. Ο κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται με μοναδικότητα και διακριτικότητα και το κάθε κόσμημα του αποτελεί για εμάς αντικείμενο σεβασμού.

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble