Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Τα χρυσά πέσος ή αλλιώς μεξικάνικα χρυσά νομίσματα, αποτελούν μια σπουδαία συλλογή νομισμάτων που έχουν μεγάλη επενδυτική αξία και μπορούν να αποδώσουν χρήματα στους κατόχους τους.

 

5 Χρυσά Πέσος

 

Μεξικανικά χρυσά νομίσματα, πέντε χρυσά πέσος

Το νόμισμα των 5 Χρυσών Πέσος έχεις βάρος 8.33 γρ., διάμετρο 22.5 χιλ. και πάχος 2 χιλ. Έχει 900 καθαρότητα χρυσού και παράχθηκε από το 1905 μέχρι το 1996. Η μπροστινή όψη απεικονίζει τον Μεξικανό ήρωα Don Miguel Hidalgo y Costilla, πάστορα που συνέβαλε ουσιαστικά στην απελευθέρωση του Μεξικό από την Ισπανία ενώ αναγράφεται και η φράση Cinco Pesos και η χρονιά κοπής. Η πίσω όψη απεικονίζει με ιδιαίτερη λεπτομέρεια το οικόσημο της χώρας, τον αετό που κρατάει στο στόμα του ένα φίδι.

Δείτε όλα τα χρυσά νομίσματα του Μεξικό.

 

10 Χρυσά Πέσος

 

Μεξικανικά χρυσά νομίσματα, δέκα χρυσά πέσος

Παρόμοιες απεικονίσεις με το προηγούμενο, έχει και το νόμισμα 10 Χρυσά Πέσος. Οι διαφορές βρίσκονται στα χαρακτηριστικά του κάθε νομίσματος. Συγκεκριμένα, το νόμισμα 10 Χρυσά Πέσος έχει βάρος 4.16 γρ., διάμετρο 19 χιλ. και πάχος 1.14 χιλ. Μάθετε περισσότερα για την αγορά χρυσών νομισμάτων από την Oragold και επωφεληθείτε από τις υψηλές τιμές που προσφέρουμε.

 

20 Χρυσά Πέσος

Μεξικανικά χρυσά νομίσματα, είκοσι χρυσά πέσος

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό νόμισμα μεγάλης αξίας με περίτεχνες χαράξεις και εντυπωσιακές απεικονίσεις. Παράγεται στην Τράπεζα του Μεξικό από το 1917 και έχει 90% καθαρότητα σε χρυσό. Στη μπροστινή όψη είναι χαραγμένο το Cuauhxicalli Eagle Bowl ή όπως είναι ευρέως γνωστό, το Aztec Calendar Stone (Ημερολογιακός Ήλιος των Αζτέκων) που εξυπηρετούσε σαν αστρονομικός ή αστρολογικός οδηγός. Η πίσω όψη έχει χαραγμένο των αετό, σύμβολο του λαού του Μεξικό. Το νόμισμα έχει βάρος 16.6 γρ., διάμετρο 27.25 χιλ. και πάχος 2.03 χιλ.

Γνωρίζετε την αξία των χρυσών σας νομισμάτων; Εάν έχετε κάποιο μεξικάνικο χρυσό νόμισμα επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα και υπεύθυνα για την πραγματική αξία του νομίσματος σας.

Επιπλέον, αγοράζουμε χρυσά νομίσματα Μεξικού στις πιο υψηλές τιμές τιμές της αγοράς. Σας προσφέρουμε άμεσα μετρητά και εγγυόμαστε πάντοτε την καλύτερη τιμή για εσάς.

 

50 Χρυσά Πέσος

 

Μεξικανικά χρυσά νομίσματα, πενήντα χρυσά πέσος

Αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές χρυσό νόμισμα που εκδίδεται από το μεξικάνικο νομισματοκοπείο είναι τα 50 Χρυσά Πέσος, γνωστό και ως το χρυσό Centenario. Εκδόθηκε το 1921 στον εορτασμό των 100 χρόνων ανεξαρτησίας του Μεξικού από την Ισπανία.

Στην εμπρόσθια όψη του μεξικάνικου χρυσού νομίσματος 50 Πέσος, θα βρείτε την απεικόνιση του φτερωτού αγάλματος της Ελευθερίας σχεδιασμένη από τον Emilio del Moral. Το νόμισμα ζυγίζει 41.66 γρ., έχει διάμετρο 37.1 χιλ και πάχος 2.69 χιλ.

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με τα μεξικάνικα χρυσά νομίσματα.

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble