Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Ζητήστε μας σήμερα δωρεάν εκτίμηση!

Τι θέλετε να πουλήσετε;

Αγορά κοσμημάτων στην Αθήνα

Η αγορά χρυσών κοσμημάτων είναι μια απλή διαδικασία μέσω της οποίας μπορείτε να κερδίσετε άμεσα μετρητά από τα πολύτιμα αντικείμενά σας. Γνωρίζετε όμως πως στα καταστήματα ORAGOLD μπορείτε να πουλήσετε τα κοσμήματα σας σε τιμές κοσμήματος και όχι απλώς σε τιμές χρυσού;

“Αυτό σημαίνει πως οι εμπειρογνώμονες της ORAGOLD εξετάζουν τα χρυσά σας κοσμήματα και εκτιμούν την πραγματική τους αξία ως κοσμήματα”

 

πουλήστε τα κοσμήματα σας σε τιμή κοσμήματος oragold

 

Εάν για παράδειγμα διαθέτετε προς πώληση ένα χρυσό δαχτυλίδι με διαμάντι θα ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

 

 • Εκτιμούμε το διαμάντι και συνυπολογίζουμε την αξία του στην τελική τιμή. Μάθετε περισσότερα για την αγορά πολύτιμων λίθων.
 • Προσμετράται η εμπορική αξία του δαχτυλιδιού εφόσον ανήκει σε κάποιον επώνυμο οίκο (π.χ Λαλαούνης, Ζολώτας, Cartier, Bulgari, Chopard κ.α). Ενημερωθείτε για την πώληση επώνυμων κοσμημάτων από την Oragold.
 • Προσθέτουμε την όποια περιτεχνία δίνει αξία στο δαχτυλίδι σας, πχ εάν είναι σκαλιστό ή διαθέτει κάποιο σπάνιο δέσιμο.
 • Τέλος, ζυγίζουμε σε επαγγελματικές ζυγαριές ακριβείας το δαχτυλίδι και προσθέτουμε την αξία του βάρους του σε χρυσό. Δείτε από τι επηρεάζεται η τιμή του χρυσού.

 

πουληστε τα κοσμηματα σας σε τιμη κοσμηματος αγορα κοσμηματων Αθηνα Oragold

 

Η εκτίμηση παρέχεται δωρεάν από τους ειδικούς της ORAGOLD ενώ η αγορά χρυσών κοσμημάτων πραγματοποιείται εύκολα χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Σε κάθε συναλλαγή είναι απαραίτητη η αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

Είμαστε ίσως τα μοναδικά καταστήματα στην αγορά που αγοράζουμε επώνυμα κοσμήματα. Οποιοδήποτε χρυσό κόσμημα κι αν διαθέτετε, μάθετε πως έχει αξία. Μπορείτε να το ανταλλάξετε άμεσα με χρήματα και να επωφεληθείτε από την πώλησή του.

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα κατεστραμμένα ή με κακό σχεδιασμό κοσμήματα έχουν αξία μόνο για το χρυσό που περιέχουν και δεν αγοράζονται σε τιμή κοσμήματος. Να επιλέξετε με ιδιαίτερη προσοχή τους ανθρώπους που θα απευθυνθείτε για τις συναλλαγές σας και να κάνετε σωστή έρευνα για την αξία των κοσμημάτων σας πριν την όποια συναλλαγή.

 

πουλήστε τα κοσμήματα σας σε τιμή κοσμήματος στην Oragold

Σεβασμός και προσήλωση στον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά

Κάθε κόσμημα είναι μοναδικό και οφείλουμε να το αντιμετωπίζουμε και να το εκτιμούμε ξεχωριστά και με απόλυτο σεβασμό. Κάθε κόσμημα κρύβει μέσα του μια ιστορία. Για περισσότερα από 25 χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό και συνέπεια. Ελάτε να μας γνωρίσετε.

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble