Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Η δημοπρασία διαμαντιού αποκτά πλέον άλλη διάσταση αφού η ρωσική εταιρεία Alrosa PJSC βγάζει σε δημοπρασία ένα κορυφαίο διαμάντι 242 καρατίων με τιμή εκκίνησης 2.000.000 €!

Ο εντυπωσιακός πολύτιμος λίθος που έχει μέγεθος μπάλας πινγκ πονγκ θα βρίσκεται σε έκθεση στο Ντουμπάι από τις 14 έως τις 21 Μαρτίου ενώ η δημοπρασία του διαμαντιού θα διεξαχθή στις 22 Μαρτίου και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον επενδυτών από όλο τον κόσμο. Αυτή είναι η 100η δημοπρασία της Alrosa και θα φροντίσει στην επετειακή αυτή εκδήλωη να δημιουργήσει μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα προσφέροντας το συγκεκριμένο διάσημο διαμάντι.

Δεδομένου ότι η πανδημία του Covid-19 “πάγωσε” το εμπόριο των διαμαντιών το προηγούμενο έτος, φέτος προβλέπεται να εξισορροπηθεί η κατάσταση. Η εταιρεία ανθρακορύχων Gem Diamonds Ltd αναφέρει πως οι τιμές των διαμαντιών θα ανέβουν αισθητά και επιπλέον θα ξεπεράσουν τις τιμές της προ Covid εποχής.

Δείτε εδώ ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή ενός διαμαντιού.

Στην ίδια δημοπρασία θα διατεθούν και άλλα δύο διαμάντια 190,7 και 136,2 καράτια καθώς και άλλοι πολύτιμοι λίθοι. Η αγορά πολύτιμων λίθων αποτελεί μια κερδοφόρα εμπορική δραστηριότητα εδώ και αρκετούς αιώνες. Οι πολύτιμοι λίθοι, προϊόντα της φύσης, διατηρούν την υψηλή τους αξία και έχουν πάντοτε ζήτηση.

Εάν διαθέτετε διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους επικοινωνήστε με την Oragold σήμερα για να λάβετε την υψηλότερη προσφορά της αγοράς. Αγοράζουμε άμεσα διαμάντια και πολύτιμους λίθους προσφέροντας σας άμεσα μετρητά.

Εκτιμούμε δωρεάν και με απόλυτη ακρίβεια τα πολύτιμα αντικείμενα σας, σεβόμενοι πάντοτε την ιστορία και την ιδιαίτερη αξία τους.

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble