Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Patek Philippe Aquanaut 5168G

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
Κατόπιν εκτίμησης

Περιγραφή

Το 2017 η Patek Philippe παρουσίασε το Aquanaut 5168G για τον εορτασμό της 20ης επετείου της συλλογής Aquanaut.Είναι κατασκευασμένο από λευκόχρυσο με διάμετρο 42,2 mm και πάχος 8,25 mm.Η μηχανή caliber 324 SC διαθέτει λειτουργικότητα ημερομηνίας, δευτερόλεπτα και απόθεμα ισχύος έως και 35 ώρες.
Περισσότερα

Πληροφορίες

Τα επώνυμα ρολόγια PatekPhilippe κατασκευάζονται στην Ελβετία. Τα πρώτα ρολόγια κατασκευάστηκαν το 1851 στη Γενεύη. Θεωρούνται από τα καλύτερα και πιο διάσημα ρολόγια πολυτελείας στην αγορά.
Η εταιρία δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα, κάτι το οποίο δικαιολογεί το γεγονός ότι έχουν δημιουργηθεί συνολικά μόνο 1.000.000 ρολόγια. Άλλες μάρκες παράγουν αυτόν τον αριθμό ρολογιών σε 1 χρόνο.
Τα σπάνια ρολόγια PatekPhilippe στις δημοπρασίες έχουν τιμές ρεκόρ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ρολόι τσέπης «Supercomplication» Graves, το οποίο αγοράστηκε σε τιμή μεγαλύτερη από 24 εκατομμύρια δολλάρια Η.Π.Α.

Χαρακτηριστικά

chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
Κλείσιμο open bubble