Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Patek Philippe Nautilus 5980R

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
Κατόπιν εκτίμησης

Περιγραφή

Το 2010 η Patek Philippe παρουσίασε το Nautilus 5980R-001.Αυτή τη φορά με κάσα 40,5 mm η οποία είναι κατασκευασμένη από ροζ χρυσό, με το χαρακτηριστικό σχέδιο Nautilus και το συνηθισμένο οκταγωνικό πλαίσιο.Το ροζ χρυσό Patek Philippe Nautilus 5980R-001 φιλοξενεί ένα μαύρο/καφέ ντεγκραντέ καντράν διακοσμημένο με τις γνωστές οριζόντιες γραμμές. Πανομοιότυπο με το ατσάλι 5980/1Α που αντί για ατσάλινο μπρασελέ διαθέτει σκούρο καφέ λουράκι αλιγάτορα. Για πρόσθετη ασφάλεια (και πολυτιμότητα) περιλαμβάνει ένα διπλό αναδιπλούμενο κούμπωμα από ροζ χρυσό.
Περισσότερα

Πληροφορίες

Τα επώνυμα ρολόγια PatekPhilippe κατασκευάζονται στην Ελβετία. Τα πρώτα ρολόγια κατασκευάστηκαν το 1851 στη Γενεύη. Θεωρούνται από τα καλύτερα και πιο διάσημα ρολόγια πολυτελείας στην αγορά.
Η εταιρία δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα, κάτι το οποίο δικαιολογεί το γεγονός ότι έχουν δημιουργηθεί συνολικά μόνο 1.000.000 ρολόγια. Άλλες μάρκες παράγουν αυτόν τον αριθμό ρολογιών σε 1 χρόνο.
Τα σπάνια ρολόγια PatekPhilippe στις δημοπρασίες έχουν τιμές ρεκόρ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ρολόι τσέπης «Supercomplication» Graves, το οποίο αγοράστηκε σε τιμή μεγαλύτερη από 24 εκατομμύρια δολλάρια Η.Π.Α.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Αναφοράς5980R-001
Υλικό ΚατασκεύηςΧρυσό
ΜηχανισμόςΑυτόματο
Διάμετρος40,5 mm
Έτος κατασκευής2010
ΚρύσταλλοΖαφείρι
Μπρασελέ / ΛουρίΛουρί
chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
Κλείσιμο open bubble