Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Patek Philippe Twenty 4 4910

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
Κατόπιν εκτίμησης

Περιγραφή

Η Patek Philippe έκανε το ντεμπούτο ,της πρώτη συλλογής για γυναίκες το 1999, το μοντέλο Twenty 4 χαρακτηριστικέ από τη πρώτη στιγμή ως κομψό & κλασικό. Το 2021 η Patek Philippe παρουσιάζει το μινιμαλιστικό καντράν λαδί χρώματος με τέλεια συμμετρία διαμαντιών και στις δύο πλευρές της στεφάνης.
Περισσότερα

Πληροφορίες

Τα επώνυμα ρολόγια PatekPhilippe κατασκευάζονται στην Ελβετία. Τα πρώτα ρολόγια κατασκευάστηκαν το 1851 στη Γενεύη. Θεωρούνται από τα καλύτερα και πιο διάσημα ρολόγια πολυτελείας στην αγορά.
Η εταιρία δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα, κάτι το οποίο δικαιολογεί το γεγονός ότι έχουν δημιουργηθεί συνολικά μόνο 1.000.000 ρολόγια. Άλλες μάρκες παράγουν αυτόν τον αριθμό ρολογιών σε 1 χρόνο.
Τα σπάνια ρολόγια PatekPhilippe στις δημοπρασίες έχουν τιμές ρεκόρ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ρολόι τσέπης «Supercomplication» Graves, το οποίο αγοράστηκε σε τιμή μεγαλύτερη από 24 εκατομμύρια δολλάρια Η.Π.Α.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Αναφοράς4910/1200A
Υλικό ΚατασκεύηςΑτσάλι
ΜηχανισμόςQuartz
Διάμετρος25.1 x 30 mm
Έτος κατασκευής2021
ΚρύσταλλοΖαφείρι
Μπρασελέ / ΛουρίΜπρασελέ
chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
Κλείσιμο open bubble