Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Γνωρίζετε ότι η πώληση επώνυμων κοσμημάτων γνωστών οίκων της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού αποτελεί μια ιδιαίτερη υπόθεση που απαιτεί πολλές γνώσεις και εμπειρία χρόνων? Η σωστή εκτίμηση και αξιολόγηση των επώνυμων κοσμημάτων πραγματοποιείται από τους ειδικούς της Oragold πάνω από 25 χρόνια!

Αγοράζουμε κοσμήματα του οίκου Λαλαούνη

Αγορά χρυσού και κοσμημάτων- κοσμήματα οίκου Λαλαούνη-βραχιόλι

Αγορά χρυσού και κοσμημάτων-Κοσμήματα οίκου Λαλαούνη- δαχτυλίδι

Οι συλλογές του οίκου Λαλαούνη είναι εμπνευσμένες από την ιστορία, τη φύση, τους πολιτισμούς όλου του κόσμου, τη μυθολογία και από πολλά άλλα ερεθίσματα που έκαναν το διακεκριμένο χρυσοχόο Ηλία Λαλαούνη να δημιουργήσει την τεράστια αυτοκρατορία του.

Οι εμπειρογνώμονες της Oragold διαθέτουν τις εξειδικευμένες γνώσεις και είναι σε θέση να αναγνωρίσουν την πραγματική αξία των κοσμημάτων Λαλαούνη. Εάν θέλετε να πουλήσετε ή να πάρετε μια δωρεάν εκτίμηση για τα επώνυμα κοσμήματά σας, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

Κοσμήματα Βιλδιρίδης: Η πραγματική αξία

Αγορά Χρυσού και κοσμημάτων-χρυσά κοσμήματα

Η οικογένεια Βιλδιρίδη προσφέρει εδώ και πολλές δεκαετίες υπέροχες χρυσές δημιουργίες και κομψοτεχνήματα φτιαγμένα με πολύ τέχνη και μεράκι. Αναγνωρίζουμε την πραγματική αξία των επώνυμων αυτών κοσμημάτων και τα αγοράζουμε στις πιο υψηλές τιμές της αγοράς.

Κλείστε σήμερα ραντεβού σε ένα από τα καταστήματά μας κι ελάτε να γνωριστούμε και να εκτιμήσουμε τα επώνυμα κοσμήματα Βιλδιρίδης. Θα μας βρείτε στα τηλέφωνα 210 6250 384 (κατάστημα Ν. Ερυθραίας, Ελευθερίου Βενιζέλου 62Β) και 210 8018 844 (κατάστημα Κηφισιάς, Λεωφόρος Κηφισίας 230).

Πώληση κοσμημάτων Ζολώτας στην Oragold

Αγορά χρυσού και κοσμημάτων-Κοσμήματα οίκου Ζολώτας

 

Ο οίκος Ζολώτας είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους χρυσοχοΐας στην Ελλάδα. Η βαριά ιστορία του ονόματος και οι εξεζητημένες δημιουργίες του, κάνουν τα επώνυμα αυτά κοσμήματα μοναδικά και ιδιαίτερα. Διαθέτετε κάποιο κόσμημα με την επωνυμία Ζολώτα; Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να το εκτιμήσουμε και να το αγοράσουμε στην υψηλότερη τιμή της αγοράς .

Μάθετε περισσότερα για την αγορά χρυσού και κοσμημάτων.

Η ιστορία του Cartier

Αγορά χρυσού και κοσμημάτων-Κοσμήματα Cartier

Στο Παρίσι του 1847 ο Louis Francois Cartier, ξεκίνησε να δημιουργεί κοσμήματα- έργα τέχνης. Τα κοσμήματά του έγιναν γνωστά στις βασιλικές οικογένειες και ο Cartier άρχισε να σχεδιάζει τιάρες για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και όχι μόνο.

Αγορά χρυσού και κοσμημάτων-Τιάρα Ciartier- Δούκισσα του Κέιμπριτζ
Η τιάρα που φορούσε στο γάμο της η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι του οίκου Cartier και χρονολογείται στο 1936.

Μάθετε τις τιμές των κοσμημάτων Cartier από τους ειδικούς της Oragold σήμερα. Στείλτε μας email στο [email protected] με φωτογραφίες των κοσμημάτων σας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Κοσμήματα Bulgari

Αγορά χρυσού και κοσμημάτων-Κοσμήματα Bulgari

Τα πανάκριβα κι εντυπωσιακά κοσμήματα Bulgari πρέπει να εκτιμώνται μόνο από ανθρώπους που γνωρίζουν σε βάθος την πραγματική τους αξία. Ο διάσημος οίκος Bulgari κατασκευάζει πολυτελή κοσμήματα για περισσότερο από έναν αιώνα. Πολύτιμοι λίθοι όπως σπάνια διαμάντια, εξεζητημένα ρουμπίνια και σμαράγδια στολίζουν τα υπέροχα αυτά κοσμήματα. Στην Oragold αγοράζουμε τα επώνυμα Bulgari κοσμήματά σας λαμβάνοντας υπ’ όψιν το σημαντικό και βαρύ αυτό όνομα.

“Αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε με απόλυτη ακρίβεια την αξία των επώνυμων κοσμημάτων σας”

Αγοράζουμε κοσμήματα των οίκων Tiffany & Co, Chopard, Van Cleef & Arpels και πολλών ακόμη διάσημων οίκων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τις πραγματικές τιμές των επώνυμων κοσμημάτων.

Αγορά χρυσού και κοσμημάτων-Κοσμήματα Tiffany & Co

Tiffany & Co: Πολυτέλεια από τη Νέα Υόρκη.

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble