Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Ζητήστε μας σήμερα δωρεάν εκτίμηση!

Τι θέλετε να πουλήσετε;

Η συντήρηση και σωστή χρήση των χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων σας είναι απαραίτητη για να τα διατηρήσετε λαμπερά για πολλά πολλά χρόνια. Υπάρχουν ορισμένες πρακτικές που πρέπει να αποφεύγετε και κάποια tips που καλό είναι να ακολουθείτε για να χαρείτε τα κοσμήματα σας για περισσότερο καιρό.

Ο χρυσός και το ασήμι είναι ανθεκτικά μέταλλα που από τη φύση τους αντέχουν στο χρόνο και έχουν αξία. Παρ’ όλα αυτά η φροντίδα και η σωστή συντήρησή τους είναι πολύ σημαντική για να διατηρούνται λαμπερά.

 

Εάν θέλετε να μάθετε την αξία και την τιμή των κοσμημάτων σας, επικοινωνήστε με την Oragold.

 

Τι να κάνετε για την σωστή συντήρηση των κοσμημάτων σας

 

 • Να αποθηκεύετε τα κοσμήματά σας όταν δεν τα φοράτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δικές τους συσκευασίες ή βελούδινα κουτιά ή να τα τοποθετείτε σε κοσμηματοθήκες. Μ’ αυτόν τον τρόπο δεν σκονίζονται και διατηρούνται καθαρά.

 

 • Να τα καθαρίζετε συχνά με ένα μαλακό ύφασμα

 

 • Μη χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά ή άλλου είδους χημικά. Ένα απλό πέρασμα με ένα στεγνό και καθαρό πανί και μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας θα κάνει το κόσμημα σας να λάμψει και πάλι.

 

 • Απευθυνθείτε σε ειδικούς. Εάν κάποιο κόσμημα έχει σημάδια φθοράς καλό είναι να το δώσετε σε κάποιο εργαστήρι αργυροχρυσοχοΐας για να το επιμεληθούν κατάλληλα, ιδίως όταν το κόσμημα έχει πολύτιμους λίθους. Οι ειδικοί θα φροντίσουν το κόσμημά σας με τον πιο σωστό τρόπο.

 

συντήρηση κοσμημάτων για να μοιάζουν σαν καινούρια

 

Τι να μην κάνετε

 

 • Μη φοράτε τα κοσμήματα σας όταν κολυμπάτε στη θάλασσα ή στην πισίνα. Το θαλασσινό νερό και το χλώριο της πισίνας μπορεί να επηρεάσουν τη γυαλάδα τους.

 

 • Προσέξτε να μην έρχονται σε επαφή με αρώματα, κρέμες και άλλα καλλυντικά. Οι χημικές ουσίες μπορεί να καταστρέψουν σε βάθος χρόνου την επιφάνεια των πολύτιμων κοσμημάτων σας.

 

 • Μην τα φοράτε στο γυμναστήριο ή όταν κάνετε δουλειές που μπορεί να προκαλέσουν εφίδρωση. Ο ιδρώτας περιέχει οξέα και ενδέχεται να βλάψει τα κοσμήματα σας μακροχρόνια.

 

Οι ειδικοί της Oragold βρίσκονται στη διάθεσή σας σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε ποια είναι η πραγματική αξία των κοσμημάτων σας. Εκτιμούμε δωρεάν τα κοσμήματά σας και προσφέρουμε τις υψηλότερες τιμές σε περίπτωση αγοράς χρυσού και κοσμημάτων.

Ελάτε σε ένα από τα δύο καταστήματά μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.