Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Το διαμάντι είναι ένας πολύτιμος λίθος γνωστός για τη σκληρότητά του και τη μεγάλη εμπορική του αξία. Αποτελείται από άνθρακα και χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή κοσμημάτων. Επιπλέον θεωρείται και σύμβολο της εξουσίας, της αγάπης και της αφοσίωσης.

Ενημερωθείτε για την αγορά πολύτιμων λίθων και διαμαντιών.

Μωβ διαμαντένιο δαχτυλίδι

 

Από που προέρχεται το διαμάντι;

Ορυκτή πέτρα ακατέργαστο διαμάντι

Τα διαμάντια είναι ορυκτές πέτρες που δημιουργούνται στη γη μέσα από συγκεκριμένες κατεργασίες.

Συγκεκριμένα, τα κοιτάσματα των διαμαντιών χωρίζονται σε πρωτογενή κοιτάσματα και δευτερογενή. Στην πρώτη κατηγορία, τα διαμάντια βρίσκονται ελεύθερα μέσα στο πέτρωμα κιμπερλίτη, που ονομάστηκε έτσι από την περιοχή Κίμπερλυ της Νότιας Αφρικής ενώ τα δευτερογενή κοιτάσματα είναι ένα συνονθύλευμα πρωτογενών με υλικά μεταφοράς.

Χώρες που παράγουν διαμάντια

Μπορεί η πιο διάσημη χώρα για την εξόρυξη διαμαντιών να είναι η Νότια Αφρική όμως σημαντική ποσότητα διαμαντιών παράγεται και στην Ινδία, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, την Κίνα, τη Ρωσία και το Ζαΐρ.

Το μεγαλύτερο ορυχείο διαμαντιών στον κόσμο

το μεγαλύτερο ορυχείο διαμαντιών

Το Kimberley Big Hole είναι το μεγαλύτερο ορυχείο του κόσμου. Βρίσκεται στη Νότια Αφρική και έχει βάθος 1097 μέτρα. Από εκεί έχουν εξορυχθεί πάνω από 3 τόνοι διαμαντιών ενώ χρειάστηκε να απομακρυνθούν 22,5 εκατομμύρια τόνοι χώματος για να κατασκευαστεί. Το αδαμαντωρυχείο λειτούργησε μέχρι το 1914.

Η αγορά των διαμαντιών σήμερα

Διαμαντένιο κολιέ κόσμημα

Από τότε που ανακαλύφθηκαν τα πρώτα διαμάντια έως και σήμερα, οι άνθρωποι έχουν αναγνωρίσει την υψηλή τους αξία. Στις μέρες μας, οι αγοραπωλησίες διαμαντιών είναι μια επικερδής δραστηριότητα με διαρκώς αυξανόμενη πορεία.

Μάθετε από τι επηρεάζονται οι τιμές των διαμαντιών.

Αν έχετε στην κατοχή σας κάποιο διαμάντι είτε ελεύθερο είτε δεμένο σε κάποιο κόσμημα, επικοινωνήστε με την Oragold για να ενημερωθείτε άμεσα και επαγγελματικά για την τιμή και την αξία του.

διαμάντι με αντανάκλαση

Τα διαμάντια είναι ακριβοί πολύτιμοι λίθοι που μόνο άνθρωποι με βαθιά εμπειρία χρόνων και εξειδικευμένες γνώσεις είναι σε θέση να εκτιμήσουν. Συνήθως βρίσκονται σε κολιέ, δαχτυλίδια ή σκουλαρίκια αλλά και σε μανικετόκουμπα ή και σε είδη σπιτιού ως στολίδια. Το πιο διαδεδομένο διαμάντι είναι το μπριγιάν (brilliant cut) το οποίο κοσμεί κυρίως εντυπωσιακά δαχτυλίδια.

Αποκτήστε άμεσα μετρητά από τα διαμάντια και τους πολύτιμους λίθους σας.

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble