Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Rolex Submariner 116610LN

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
Κατόπιν εκτίμησης

Περιγραφή

Το ρολόι διαθέτει μια 40 χιλιοστών κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, με μαύρη κεραμική στεφάνη που περιστρέφεται μονόδρομα. Η κεραμική στεφάνη είναι γνωστή για την αντοχή της στις γρατζουνιές και την εξαιρετική αντίθεσή της με τη φθορά. Επιπλέον, η κάσα του ρολογίου είναι αδιάβροχη έως τα 300 μέτρα(1000 πόδια), προσφέροντας ένα εξαιρετικό επίπεδο αδιαπέραστης προστασίας.Το καντράν είναι μαύρο, διαθέτει φωσφορούχες ενδείξεις και ένδειξη ημερομηνίας. Οι δείκτες και οι ενδείξεις είναι επίσης επικαλυμμένοι με φωσφόρο Super-LumiNova, επιτρέποντας την ευκρινή ανάγνωση τους ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.Γενικά, είναι ένα εντυπωσιακό ρολόι με κλασικό σχεδιασμό και σύγχρονα χαρακτηριστικά. Η συνδυασμένη χρήση ανοξείδωτου ατσαλιού και κεραμικού χαρίζει στο ρολόι μια ανθεκτικότητα που θα αντέξει τον χρόνο και τις περιπέτειες. Είναι ένα ρολόι που συνδυάζει την απόλυτη αρτιότητα της τεχνολογίας και της αισθητικής, και αποτελεί ένα δημοφιλές επιλογή για όσους επιθυμούν ένα ρολόι υψηλής και αξιοπιστίας.
Περισσότερα

Πληροφορίες

Τα ρολόγια Rolex ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους εδώ και έναν αιώνα. Το πρώτο self-winding ρολόι και το πρώτο αδιάβροχο περίβλημα αποτελούν ορόσημα του σχεδιασμού της Rolex.

Σήμερα, η μάρκα Rolex αναγνωρίζεται ως σύμβολο απόλυτου κύρους, πολυτέλειας και καινοτομίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα ρολόγια της διακρίνονται για το διαχρονικό σχεδιασμό τους και την αψεγάδιαστη εμφάνισή τους.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Αναφοράς116610 LN
Υλικό ΚατασκεύηςΑτσάλι
ΜηχανισμόςΑυτόματος
Διάμετρος40mm
ΚρύσταλλοΖαφείρι
Μπρασελέ / ΛουρίΜπρασελέ
chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
Κλείσιμο open bubble