Αγορά

Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Ζητήστε μας σήμερα δωρεάν εκτίμηση!

Τι θέλετε να πουλήσετε;

Τα παγκοσμίου φήμης ρολόγια Omega έχουν κατακτήσει την κορυφή της υψηλής ωρολογοποιίας και είναι γνωστά για την ακρίβεια, τον άψογο σχεδιασμό τους αλλά και τις καινοτομίες που έχουν λανσάρει όλα αυτά τα χρόνια.

 

Η ιστορία των ρολογιών Omega

 

ρολογια ομεγα la chaux de fond

 

Όλα ξεκίνησαν το 1848 στο La Chaux-de-Fonds της Ελβετίας όπου ο Louis Brandt άρχισε να κατασκευάζει ανδρικά ρολόγια τσέπης και να τα πουλάει στην αγοράς της Αγγλίας αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ο Louis προμηθευόταν τα εξαρτήματα και τα υλικά που ήταν απαραίτητα για την κατασκευή των ρολογιών του, από τοπικούς συνεργάτες και προμηθευτές.

Μετά το θάνατό του, το 1879, ανέλαβαν να συνεχίσουν το έργο του οι δύο γιοι του. Πολύ γρήγορα συνειδητοποίησαν πως έπρεπε να δημιουργήσουν τη δική τους παραγωγή, από τις πρώτες ύλες, μέχρι την κατασκευή του τελικού προϊόντος. Αυτή ήταν ουσιαστικά η πρώτη καινοτομία της εταιρείας Omega. Το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής ρολογιών ακριβείας ήταν γεγονός.

Τα επόμενα χρόνια, τα ρολόγια Omega συνέχισαν να κατακτούν μερίδιο της αγοράς και πλέον θεωρούνται από τα καλύτερα ρολόγια του κόσμου.

 

ρολογια ομεγα πραγματικη αξια

 

Μάθετε πως θα αναγνωρίζετε την πραγματική αξία ενός ρολογιού χειρός.

 

OMEGA Speedmaster: Το πρώτο ρολόι που φορέθηκε στη σελήνη

 

omega speedmaster το ρολοι του neil armstrong

 

Το μεγαλύτερο επίτευγμα της εταιρείας Omega δε θα μπορούσε να είναι άλλο από την αποστολή στο φεγγάρι! Τον Ιούλιο του 1969, με την αποστολή του διάσημου Apollo 11 και τον Νηλ Άρμστρονγκ ταξίδεψε στο φεγγάρι και το θρυλικό Omega Speedmaster.

 

Η Omega ήταν και είναι η μοναδική εταιρεία ρολογιών που συνεργάστηκε με τη NASA καθότι παρέχει τα πλέον αξιόπιστα και στιβαρά ρολόγια.

 

Αξιολόγηση ρολογιών Omega από την Oragold

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα Oragold για να σας παρέχουμε μια δωρεάν αξιολόγηση του ρολογιού σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να πουλήστε το Omega ρολόι σας στην πιο υψηλή τιμή που μπορείτε να πετύχετε.

Ενημερωθείτε για την αγορά επώνυμων ρολογιών από την Oragold.

 

Κατάστημα Νέας Ερυθραίας:

Ελευθερίου Βενιζέλου 62Β

Νέα Ερυθραία, Τ.Κ. 14671

Τηλέφωνο: 210 6250 384

 

Κατάστημα Κηφισιάς:

Λεωφόρος Κηφισίας 230

Κηφισιά, Τ.Κ. 14562

Τηλέφωνο: 210 8018 844

 

Μπορεί να σας αρέσουν και αυτά τα άρθρα από την κατηγορία Επώνυμα Ρολόγια

Δείτε όλα τα άρθρα