Αγορά Επώνυμων Ρολογιών

Τα ρολόγια πολυτελείας συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και την κομψότητα. Είναι κομμάτια τα οποία μεταφέρουν τη δική τους ιστορία, αυξάνοντας έτσι την αξία τους στο πέρασμα των χρόνων.

Στα καταστήματα της ORAGOLD με σεβασμό στη μοναδικότητα του ρολογιού σας, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και τεχνογνωσία την εκτίμηση και την αγορά επώνυμων ρολογιών που έχετε στην κατοχή σας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά για την εκτίμηση των ρολογιών είναι:

– Η μάρκα
– Το μοντέλο
– Τα συνοδευτικά χαρτιά (πιστοποιητικά) και κουτιά
– Η κατάσταση του ρολογιού

Η μάρκα και το μοντέλο αποτελούν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την εκτίμηση του ρολογιού. Αυτοί οι δύο παράγοντες καθορίζουν και τη ζήτησή του, δηλαδή κατά πόσον ένα ρολόι είναι ή δεν είναι εμπορικό.

Τα συνοδευτικά χαρτιά (πιστοποιητικά) και η συσκευασία/το κουτί είναι εξίσου σημαντικά για την εκτίμηση του ρολογιού, διότι ταυτοποιούνται όλοι οι κωδικοί του ρολογιού όπως:

– Ο κωδικός αναφοράς (reference)
– Η χρονολογία παραγωγής
– Ο τύπος και ο αριθμός της μηχανής
– Ο τύπος και ο αριθμός του μπρασελέ
– Το κρύσταλλο (τζαμάκι)
– Το υλικό κατασκευής του ρολογιού
– Οι διαστάσεις του

Σημαντικός παράγοντας που θα καθορίσει την τελική τιμή του ρολογιού είναι η κατάστασή του

Εάν το ρολόι είναι σε καλή κατάσταση, δηλαδή δεν έχει υποστεί σοβαρά χτυπήματα, το κρύσταλλό του δεν έχει εκδορές, το μπρασελέ του είναι σε καλή κατάσταση, δεν του λείπουν αρκετά κομμάτια και γενικά έχουν γίνει τα service του ρολογιού, τότε το ρολόι θα κοστολογηθεί και θα πουληθεί στην υψηλότερη τιμή του.

Η πολυετής εμπειρία μας στην αγοραπωλησία επώνυμων ρολογιών σε συνδυασμό με τις άρτιες γνώσεις μας στον τομέα της ωρολογοποιίας αποτελούν εγγύηση για μία αξιόπιστη εκτίμηση και πάνω από όλα εγγύηση καλύτερης τιμής στην αγορά. Θα εκτιμήσουμε με προσοχή και ακρίβεια το επώνυμο ρολόι σας σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον και θα λάβετε άμεση πληρωμή!

Σε περίπτωση συναλλαγής, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

Η ORAGOLD δεν παρέχει προσωπικά δάνεια ή οποιαδήποτε μορφή δανεισμού όπως ενυπόθηκα δάνεια, δάνεια αγοράς αυτοκινήτου, φοιτητικά δάνεια, ανανεώσιμα πιστωτικά όρια (όπως πιστωτικές κάρτες ή προσωπικά πιστωτικά όρια).

Αγορά ρολογιών ROLEX

Αγορά ρολογιών ROLEX

Τα ρολόγια ROLEX ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους εδώ και έναν αιώνα. Το πρώτο self-winding ρολόι και το πρώτο αδιάβροχο περίβλημα αποτελούν ορόσημα του σχεδιασμού της Rolex.

Σήμερα, η μάρκα Rolex αναγνωρίζεται ως σύμβολο απόλυτου κύρους, πολυτέλειας και καινοτομίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα ρολόγια της διακρίνονται για το διαχρονικό σχεδιασμό τους και την αψεγάδιαστη εμφάνισή τους.

Μεταξύ των θρυλικών μοντέλων είναι τα Submariner, GMT-MasterII και CosmographDaytona.

Αγορά ρολογιών CARTIER

Αγορά ρολογιών CARTIER

Τα ρολόγια Cartier ήταν τα αγαπημένα ρολόγια αρκετών διασήμων: ηθοποιοί όπως είναι ο ClarkGable και ο FredAstaire, πρώτες κυρίες όπως είναι η JackieKennedy και η MichelleObama, ακόμα και πριγκίπισσες όπως ήταν η Diana.

Έχουν μια μεγάλη ποικιλία από συλλογές με πιο γνωστές την Santos, την Tank και την Pasha. Η συνταγή της επιτυχίας τωνCartier έγκειται στην ποιότητά τους, τα θρυλικά σχέδια και τη μοναδική τους ιστορία.

Αγορά ρολογιών BVLGARI

Αγορά ρολογιών BVLGARI

Η ιστορία του Οίκου BVLGARI ξεκινάει το 1884 από τον Σωτήρη Βούλγαρη σε ηλικία 24 ετών στη Ρώμη της Ιταλίας.

Τα ρολόγια του συγκεκριμένου οίκου έχουν συνδέσει το όνομα τους παγκοσμίως με την καλαισθησία, το high-enddesign και τη διαχρονικότητα.

Σήμερα η BVLGARI απαριθμεί 230 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα στα ρολόγια BVLGARI που ξεχωρίζουν συναντάμε τα DIAGONO, ERGON, BVLGARI&SERPENTI.

Αγορά ρολογιών OMEGA

Αγορά ρολογιών OMEGA

Το σήμα των ρολογιών Omega είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα στον πλανήτη.

Έχουν βραβευτεί πολλές φορές για την καινοτομία και την ποιότητά τους, ξεκινώντας ήδη από το 1900 με το GrandPrix στην Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού.

Αξιοσημείωτη είναι η συμβολή της εταιρείας στον αθλητισμό. Έφερε αναρίθμητες καινοτομίες στα ολυμπιακά αθλήματα, όπως είναι η πρώτη ηλεκτρονική χρονομέτρηση σε αθλήματα του Ελσίνκι το 1952.

Τα ρολόγια Omega επιλέχθηκαν ακόμα και από μεγάλους οργανισμούς όπως είναι η NASA. Συγκεκριμένα το ρολόι Speedmaster ήταν το πρώτο ρολόι που φορούσε ο NeilArmstrong όταν έκανε το πρώτο βήμα στο φεγγάρι.

Αγορά ρολογιών PATEK

Αγορά ρολογιών PATEK

Τα επώνυμα ρολόγια PatekPhilippe κατασκευάζονται στην Ελβετία. Τα πρώτα ρολόγια κατασκευάστηκαν το 1851 στη Γενεύη. Θεωρούνται από τα καλύτερα και πιο διάσημα ρολόγια πολυτελείας στην αγορά.

Η εταιρία δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα, κάτι το οποίο δικαιολογεί το γεγονός ότι έχουν δημιουργηθεί συνολικά μόνο 1.000.000 ρολόγια. Άλλες μάρκες παράγουν αυτόν τον αριθμό ρολογιών σε 1 χρόνο.

Τα σπάνια ρολόγια PatekPhilippe στις δημοπρασίες έχουν τιμές ρεκόρ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ρολόι τσέπης «Supercomplication» Graves, το οποίο αγοράστηκε σε τιμή μεγαλύτερη από 24 εκατομμύρια δολλάρια Η.Π.Α.

Αγορά ρολογιών VACHERON

Αγορά ρολογιών VACHERON

Ο Vacheron Constantin είναι ένας από τους πιο γνωστούς ελβετικούς ωρολογοποιούς πολυτελείας στον κόσμο. Τα πρώτα ρολόγια κατασκευάστηκαν το 1755. Ήταν από τους πρώτους που τόλμησε να κατασκευάσει ρολόγια σε άλλο σχήμα.

Η μάρκα έχει υιοθετήσει το σταυρό της Μάλτας ως επίσημο λογότυπο της εταιρίας. Δημιούργησαν πρώτοι το μη μαγνητικό ρολόι το 1862.

Τα ρολόγια Vacheron Constantin διακρίνονται για το φινετσάτο σχεδιασμό τους και τις εξαιρετικές τεχνικές διακοσμητικής λεπτομέρειας.

Φόρμα εκτίμησης επώνυμων ρολογιών

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
  Δωρεάν εκτίμηση
  Άμεση πληρωμή
  Πώληση βάση της πραγματικής αξίας
  Νόμιμη κρατική άδεια
  Συμπληρώστε την
  Φόρμα Εκτίμησης Αντικειμένων
  και λάβετε online προσφορά