Αγορά Ρολογιών Επωνύμων

Τα ρολόγια πολυτελείας συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και την κομψότητα. Είναι κομμάτια τα οποία μεταφέρουν τη δική τους ιστορία, αυξάνοντας έτσι την αξία τους στο πέρασμα των χρόνων.

Στα καταστήματα της ORAGOLD με σεβασμό στη μοναδικότητα του ρολογιού σας, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και τεχνογνωσία την εκτίμηση και την αγορά επώνυμων ρολογιών που έχετε στην κατοχή σας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά για την εκτίμηση των ρολογιών είναι:

 • Η μάρκα
 • Το μοντέλο
 • Τα συνοδευτικά χαρτιά (πιστοποιητικά) και κουτιά
 • Η κατάσταση του ρολογιού

  Η μάρκα και το μοντέλο αποτελούν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την εκτίμηση του ρολογιού. Αυτοί οι δύο παράγοντες καθορίζουν και τη ζήτησή του, δηλαδή κατά πόσον ένα ρολόι είναι ή δεν είναι εμπορικό.

  Τα συνοδευτικά χαρτιά (πιστοποιητικά) και η συσκευασία/το κουτί είναι εξίσου σημαντικά για την εκτίμηση του ρολογιού, διότι ταυτοποιούνται όλοι οι κωδικοί του ρολογιού όπως:

  • Ο κωδικός αναφοράς (reference)
  • Η χρονολογία παραγωγής
  • Ο τύπος και ο αριθμός της μηχανής
  • Ο τύπος και ο αριθμός του μπρασελέ
  • Το κρύσταλλο (τζαμάκι)
  • Το υλικό κατασκευής του ρολογιού
  • Οι διαστάσεις του

  Σημαντικός παράγοντας που θα καθορίσει την τελική τιμή του ρολογιού είναι η κατάστασή του. Εάν το ρολόι είναι σε καλή κατάσταση, δηλαδή δεν έχει υποστεί σοβαρά χτυπήματα, το κρύσταλλό του δεν έχει εκδορές, το μπρασελέ του είναι σε καλή κατάσταση, δεν του λείπουν αρκετά κομμάτια και γενικά έχουν γίνει τα service του ρολογιού, τότε το ρολόι θα κοστολογηθεί και θα πουληθεί στην υψηλότερη τιμή του.

  Σε περίπτωση συναλλαγής είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας

  Η πολυετής εμπειρία μας στην αγοραπωλησία επώνυμων ρολογιών σε συνδυασμό με τις άρτιες γνώσεις μας στον τομέα της ωρολογοποιίας αποτελούν εγγύηση για μία αξιόπιστη εκτίμηση και πάνω από όλα εγγύηση καλύτερης τιμής στην αγορά.

  Θα εκτιμήσουμε με προσοχή και ακρίβεια το επώνυμο ρολόι σας σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον και θα λάβετε άμεση πληρωμή!

  Omega

  Το σήμα των ρολογιών Omega είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα στον πλανήτη.


  Έχουν βραβευτεί πολλές φορές για την καινοτομία και την ποιότητά τους, ξεκινώντας ήδη από το 1900 με το GrandPrix στην Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού.


  Αξιοσημείωτη είναι η συμβολή της εταιρείας στον αθλητισμό. Έφερε αναρίθμητες καινοτομίες στα ολυμπιακά αθλήματα, όπως είναι η πρώτη ηλεκτρονική χρονομέτρηση σε αθλήματα του Ελσίνκι το 1952.


  Τα ρολόγια Omega επιλέχθηκαν ακόμα και από μεγάλους οργανισμούς όπως είναι η NASA. Συγκεκριμένα το ρολόι Speedmaster ήταν το πρώτο ρολόι που φορούσε ο NeilArmstrong όταν έκανε το πρώτο βήμα στο φεγγάρι.

  Συχνές Ερωτήσεις

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Εάν το ρολόι μου έχει πρόβλημα ή κάποιο σπάσιμο και δεν δουλεύει το αγοράζετε;

  Εάν το ρολόι μου έχει πρόβλημα ή κάποιο σπάσιμο και δεν δουλεύει το αγοράζετε;

  Με ποιον τρόπο γίνεται η πληρωμή μου και ποια έγγραφα πρέπει να έχω μαζί μου;

  Ζητήστε μας δωρεάν εκτίμηση με 2 απλά βήματα!

  Συμπληρώστε την φόρμα εκτίμησης και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας, για την εκτίμηση του ρολογιού που σας ενδιαφέρει.