Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Ρουμπίνι

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
Κατόπιν εκτίμησης

Περιγραφή

Το ρουμπίνι, ένας πολύτιμος λίθος με βαθύ κόκκινο χρώμα, διακρίνεται για την ικανότητά του να προσδίδει ένταση και πολυτέλεια σε μια ευρεία γκάμα κοσμημάτων. Ενσωματωμένο σε δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια, το ρουμπίνι αναδεικνύει τη μοναδική του ομορφιά.  Η εκτίμηση για την αγορά ενός ρουμπινιού βασίζεται στη διαύγεια, στη κοπή, στη προέλευση και στο βάρος σε καράτια.
Περισσότερα

Πληροφορίες

Από ποια περιοχή προέρχεται το Ρουμπίνι;

 

Η εξόρυξη ρουμπινιών γίνεται κυρίως στη Μυανμάρ (Βιρμανία), τη Ταϊλάνδη, στη Μαδαγασκάρη και στη Μοζαμβίκη. Η Μυανμάρ είναι γνωστή για τα ρουμπίνια υψηλής ποιότητας με ζωντανό κόκκινο χρώμα και τα ρουμπίνια «Αίματος Περιστεριού», ενώ η Μαδαγασκάρη και η Μοζαμβίκη προσφέρουν ποικιλίες σε αποχρώσεις και ποιότητες.

 

Ρουμπίνι: Ποια ειναι η εμπορικότερη κοπή;

 

Η εμπορικότερη και πλέον δημοφιλής κοπή για τα ρουμπίνια είναι η κοπή καμπουσόν, η οποία αναδεικνύει το βάθος και την ένταση του κόκκινου χρώματος. Αυτή η κοπή προσφέρει μια ομαλή και κυρτή επιφάνεια πάνω στην πέτρα, επιτρέποντας στο φως να διεισδύσει και να αντανακλά με τρόπο που ενισχύει τη λάμψη και τη ζωντάνια του ρουμπινιού.

Ποια είναι η τιμή του ρουμπινιού μου;

 

Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να εκτιμήσετε δωρεάν την αξία του πολύτιμου λίθου σας μέσω της online εκτίμησης, μπορείτε να κάνε upload φωτογραφίες και να συμπληρώσετε όσα περρισσότερα χρακτηριστικά γνωρίζεται, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την προσφορά μας.

Χαρακτηριστικά

ΤιμήΚατόπιν Εκτίμησης
ΚοπηΚατόπιν εκτίμησης
ΒαροςΚατόπιν εκτίμησης
chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
Κλείσιμο open bubble