Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Τα ασημένια νομίσματα των βασιλικών γάμων της Ελλάδας είναι από τα πιο ενδιαφέροντα συλλεκτικά αντικείμενα. Αυτά τα νομίσματα έχουν μεγάλη ιστορική σημασία καθώς κρύβουν μέσα τους τη νεότερη ιστορία της χώρας μας. Συγκεκριμένα, κάθε νόμισμα αφηγείται την ιστορία ενός βασιλικού γάμου που έγινε στην Ελλάδα όσο διαρκούσε το πολίτευμα της βασιλείας. 

 

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους συλλέκτες λόγω της μοναδικής τους αξίας. Ο σχεδιασμός τους ενσωματώνει την κομψότητα και τη βασιλική παράδοση. Τα ασημένια νομίσματα προσφέρουν ευκαιρίες για επένδυση και συλλογή. Κάθε ένα από αυτά αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό με υψηλή νομισματική αξία.

 

Στο άρθρο αυτό, θα αναλύσουμε την ιστορία τους, τη συλλεκτική και νομισματική αξία, καθώς και τις ευκαιρίες επένδυσης που προσφέρουν.

 

Η ιστορία πίσω από τα ασημένια νομίσματα των βασιλικών γάμων της Ελλάδας

 

Τα ασημένια νομίσματα των βασιλικών γάμων της Ελλάδας εκδόθηκαν για να τιμήσουν σημαντικά βασιλικά γεγονότα. Κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια των εορτασμών και των επετείων των βασιλικών γάμων στην Ελλάδα. Οι γάμοι βασιλέων και πριγκίπων αποτελούσαν ανέκαθεν σημαντικά γεγονότα για το λαό και οι βασιλικές οικογένειες φρόντιζαν να ενισχύουν τους εορτασμούς με την έκδοση πολύτιμων νομισμάτων.

 

Κάθε νόμισμα φέρει σύμβολα και εικόνες της βασιλικής οικογένειας. Κυρίως απεικονίζουν τις κεφαλές του βασιλικού ζεύγους και κάποιο εθνικό σύμβολο στην οπίσθια όψη. Τα ασημένια νομίσματα των βασιλικών γάμων της Ελλάδας αναδεικνύουν την πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά της χώρας μας. 

 

Τα σύγχρονα ασημένια νομίσματα των βασιλικών γάμων της Ελλάδας

 

Δύο από τα πιο δημοφιλή νομίσματα που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα , διατηρούν την αξία τους μέχρι και σήμερα. Αυτά είναι:

 

Ασημένιο μετάλλιο του γάμου του Βασιλιά Παύλου και της Βασίλισσας Φρειδερίκης (1936)

 

Ασημένιο μετάλλιο Παύλος

 

Το μετάλλιο αυτο εκδόθηκε το 1936 για να τιμήσει τον γάμο του βασιλιά Παύλου και της βασίλισσας Φρειδερίκης. Απεικονίζει το βασιλικό ζεύγος και έχει συλλεκτική και ιστορική αξία.

 

Βρείτε στη συλλογή της ORAGOLD χρυσά και ασημένια ελληνικά νομίσματα και πραγματοποιήστε εύκολα αγορά αλλά και πώληση.

 

Νόμισμα του γάμου του Βασιλιά Κωνσταντίνου και της Πριγκίπισσας Άννας-Μαρίας (1964)

 

Εκδόθηκε με αφορμή τον γάμο του βασιλιά Κωνσταντίνου και της πριγκίπισσας Άννας-Μαρίας της Δανίας. Το νόμισμα αυτό φέρει τις προτομές των νεόνυμφων και αποτελεί ένα πολύτιμο συλλεκτικό αντικείμενο. Ο γάμος του τελευταίου βασιλικού ζεύγους της Ελλάδας είχε προκαλέσει μεγάλη χαρά στον ελληνικό λαό το 1964.

 

Συλλεκτική και νομισματική αξία των ασημένιων νομισμάτων

 

Η συλλεκτική και νομισματική αξία των ασημένιων νομισμάτων των βασιλικών γάμων της Ελλάδας είναι ιδιαίτερα υψηλή. Κυρίως λόγω της περιορισμένης έκδοσής τους και της ιστορικής τους σημασίας, αποτελούν πολύτιμα συλλεκτικά αντικείμενα.

 

Η αξία τους αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου, ιδίως αν διατηρούνται σε άριστη κατάσταση και συνοδεύονται από τα αυθεντικά πιστοποιητικά.

 

Οι συλλέκτες εκτιμούν ιδιαίτερα την λεπτομερή καλλιτεχνική απεικόνιση και τις συμβολικές παραστάσεις που φέρουν. Επιπλέον, οι επενδυτές τα θεωρούν ασφαλή επενδυτικά μέσα λόγω της αυξανόμενης αξίας του ασημιού στην αγορά.

 

Διαβάστε στο άρθρο της Investopedia για την αύξηση της τιμή του ασημιού.

 

Επενδυτικές ευκαιρίες με ασημένια νομίσματα βασιλικών γάμων

 

Τα ασημένια νομίσματα των βασιλικών γάμων μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Ένας απλός και εύκολος τρόπος είναι να τα εντάξετε στο πορτφόλιο σας. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνετε την διαφοροποίηση του και παράλληλα εξασφαλίζετε σταθερότητα και μακροπρόθεση αξία.

 

Λόγω της περιεκτικότητάς τους σε ασήμι, η αξία τους είναι λιγότερο ευμετάβλητη και αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, επενδύοντας σε αυτά εξασφαλίζετε ένα περιουσιακό στοιχείο που είναι σχετικά ασφαλές από τις διακυμάνσεις της αγοράς και του πληθωρισμού.

 

Με τις κατάλληλες συνθήκες συντήρησης και τα γνήσια έγγραφα που τα συνοδεύουν, αυτά τα νομίσματα μπορούν να αποτελέσουν μια επένδυση με σταθερή ανατίμηση, προσφέροντας παράλληλα και μια σύνδεση με την ιστορία και την παράδοση της Ελλάδας.

 

Πώς να αγοράσετε και να πουλήστε τα ασημένια νομίσματα βασιλικών γάμων στην ORAGOLD

 

Στα καταστήματα ORAGOLD μπορείτε είτε να αγοράσετε, είτε να πουλήσετε κάποιο ασημένιο νόμισμα που διαθέτετε. Η μεγάλη εμπειρία μας στην αγορά και πώληση ασημένιων νομισμάτων μας επιτρέπει να σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες για εσάς επιλογές.

 

Εάν θέλετε να αγοράσετε κάποιο ασημένιο νόμισμα των βασιλικών γάμων της Ελλάδας επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας. Είμαστε στη διάθεση σας να εντοπίσουμε το νόμισμα που θέλετε και να σας το προσφέρουμε στην πιο δελεαστική τιμή. Εάν δεν ψάχνετε κάποιο συγκεκριμένο νόμισμα, μπορούμε να σας προτείνουμε εμείς ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές ανάλογα με τον δικό σας προϋπολογισμό.

 

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για πώληση ασημένιων νομισμάτων συμπληρώστε την online φόρμα εκτίμησης. Δώστε μας την περιγραφή των ασημένιων νομισμάτων που θέλετε να πουλήσετε και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα με την πιο υψηλή προσφορά της αγοράς. Κατόπιν, μπορούμε να προχωρήσουμε στην αγορά των νομισμάτων σας εύκολα και γρήγορα, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

 

Σας προσφέρουμε άμεσα πληρωμή την πραγματική αξία των νομισμάτων σας.

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble