Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Αυτά είναι τα σημαντικότερα χρηματιστηριακά νέα

 • Σε συνέχεια του υψηλού κλεισίματος την Τρίτη, ο χρυσός εξακολούθησε να έχει θετική απόδοση και στην ασιατική αγορά, φτάνοντας 0,36% υψηλότερα από την ευρωπαϊκή αγορά. Το ασήμι έχει επίσης θετική απόδοση αφού η τιμή του διαπραγματεύεται πάνω από τα 26$ ανά ουγγιά. Ο χαλκός ανάμεσα στα υπόλοιπα εμπορικά μέταλλα, ανέβηκε 0,25% ενώ η τιμή του πετρελαίου παρέμεινε σταθερή.
 • Παραμένοντας υψηλό το ρίσκο, το αρνητικό κλείσιμο της Wall Street επηρέασε και την Ασία η οποία ήταν υποτονική. Ο Nikkei 225 έπεσε -0,38%, ο Shanghai Composite -0,93% ενώ ο ASX ανέβηκε 0,31%. Οι χρηματιστηριακοί δείκτες της Ευρώπης υποδεικνύουν μια παρόμοια κατάσταση και στη ρευστότητα.
 • Αφού σημείωσε μια σχετικά καλή απόδοση, το δολάριο πήρε πίσω ορισμένα από τα κέρδη του. Η DXY διαπραγματεύτηκε -0,16% χαμηλότερα και ο πιο ασταθής συνδυασμός νομισμάτων ήταν ο NZD/USD ο οποίος έπεσε 1,16%. Στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, το bitcoin φαίνεται επιρρεπές σε πτώση και η τιμή του διαπραγματεύτηκε 2,6% χαμηλότερα, στα 31.888$.
 • Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, η ομοσπονδιακή τράπεζα της Νέας Ζηλανδίας ανακοίνωσε μείωση στα μέτρα τόνωσης. Η κεντρική τράπεζα θα σταματήσει τις επιπλέον αγορές LSAP μέχρι τις 23 Ιουλίου 2021. Ορισμένοι αναλυτές προβλέπουν αύξηση από τον Αύγουστο. Το επιτόκιο έμεινε αμετάβλητο στο 0,25%.
 • Ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε 2,5% σε σύγκριση με το 2,2% που αναμενόταν.
 • Η ιαπωνική βιομηχανική παραγωγή έπεσε -6,5%.
 • Ο ηγέτης της Γερουσίας των Δημοκρατικών Schumer ανακοίνωσε ότι μια συμφωνία 3,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που επιτεύχθηκε από τη Δημοκρατική Επιτροπή Προϋπολογισμού της Γερουσίας προορίζεται για κομματικό νομοσχέδιο για τις υποδομές. Η συμφωνία προφανώς περιλαμβάνει και επέκταση στην υγεία.
 • Η βρετανική αστυνομία κατέσχεσε κρυπτονομίσματα ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια καταπολέμηση του ξεπλύματος χρημάτων.
 • Ο James Bullard, πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας του St. Louis, δήλωσε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσουμε ώθηση στα κίνητρα

Στα επόμενα χρηματιστηριακά νέα αναμένουμε εξελίξεις που περιλαμβάνουν, τη βιομηχανική παραγωγή της ΕΕ, την απόφαση σχετικά με το τουρκικό επιτόκιο, το δείκτη PPI των ΗΠΑ, την απόφαση για το επιτόκιο του BoC, τα εβδομαδιαία DoE και τα σχόλια των ομοσπονδιακών Powell, Kashkari, Schnabel της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Ramsden της Βρετανικής τράπεζας.

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble