Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

100 Χρυσά Ευρώ Dom zu Speyer

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
Κατόπιν εκτίμησης

Περιγραφή

Την 1η Οκτωβρίου 2019, το ομοσπονδιακό υπουργείο οικονομικών της Γερμανίας Θα εκδώσει ένα χρυσό νόμισμα 100 ευρώ "Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO Speyer Cathedral". Το νόμισμα ζυγίζει 15,55 γρ και είναι κατασκευασμένο από 999,9 βαθμούς χρυσό. Σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Bodo Broschat από το Βερολίνο.Η εικόνα του σχεδίου, που αντικατοπτρίζει εντυπωσιακά την αξιοπρέπεια του κτιρίου, δείχνει τη χαρακτηριστική «ορεινή οροσειρά» των πύργων, των θόλων και της αψίδας. Στο κάτω μέρος  του νομίσματος απεικονίζεται ένας σταυρός θόλος από τη μεγαλύτερη ρωμανική κρύπτη.Μετά από συνολικά 16 εκδόσεις, αυτό το κέρμα ολοκληρώνει τη σειρά των χρυσών νομισμάτων των 100 ευρώ που ξεκίνησε το 2003 για να τιμήσει μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO στη Γερμανία.
Περισσότερα

Πληροφορίες

Την 1η Οκτωβρίου 2019, το ομοσπονδιακό υπουργείο οικονομικών της Γερμανίας Θα εκδώσει ένα χρυσό νόμισμα 100 ευρώ “Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO Speyer Cathedral”.
Το νόμισμα ζυγίζει 15,55 γρ και είναι κατασκευασμένο από 999,9 βαθμούς χρυσό. Σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Bodo Broschat από το Βερολίνο.

Η εικόνα του σχεδίου, που αντικατοπτρίζει εντυπωσιακά την αξιοπρέπεια του κτιρίου, δείχνει τη χαρακτηριστική «ορεινή οροσειρά» των πύργων, των θόλων και της αψίδας. Στο κάτω μέρος  του νομίσματος απεικονίζεται ένας σταυρός θόλος από τη μεγαλύτερη ρωμανική κρύπτη.

Μετά από συνολικά 16 εκδόσεις, αυτό το κέρμα ολοκληρώνει τη σειρά των χρυσών νομισμάτων των 100 ευρώ που ξεκίνησε το 2003 για να τιμήσει μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO στη Γερμανία.

Χαρακτηριστικά

Βάρος15,55 γρ
Καθαρότητα999
Έτος2019
Διάμετρος28 mm
ΧώραΓερμανία
Νομισματοκοπείο

-

Mintage31.003
chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
Κλείσιμο open bubble