Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

250 Χρυσά Πέσος ”Mexico City Mint”

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
Κατόπιν εκτίμησης

Περιγραφή

Τα 250 χρυσά Πέσος Mexico City Mint παράχθηκαν το 1985 από το νομισματοκοπείο στο Μεξικό και έφτασαν τα 88.000 νομίσματα. Έχει βάρος 8,64 γρ με χρυσό 0.900 βαθμούς.
Περισσότερα

Πληροφορίες

Αυτό το νόμισμα κυκλοφόρησε με αφορμή την 13η διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιούνταν το 1986 στο Μεξικό. Ακόμα συμπληρώθηκαν 450 χρόνια από την ύπαρξη του νομισματοκοπείου της πόλης του Μεξικού.

 

Στο μπροστινό μέρος βλέπουμε τον θυρεό της χώρας, το προφίλ ενός αετού, που κρατά με το ένα πόδι του και το ράμφος του ένα φίδι, να κάθεται πάνω σε κάκτο και από κάτω κλαδιά από βελανιδιά και δάφνη. Διαβάζουμε από πάνω ESTADOS UNIDOS MEXICANOS. Στην πίσω πλευρά παρατηρούμε μία γυναίκα πάνω σε άλογο, με φόντο μία μπάλα ποδοσφαίρου, να κρατά στο αριστερό χέρι κλαδιά δάφνης και στο δεξί μία δάδα και δίπλα της την ονομαστική αξία $ 250. Κυκλικά διαβάζουμε 450 años de la casa de moneda 1985 Mo (σύμβολο του νομισματοκοπείου) Mexico86 COPA MUNDIAL DE FUTBOL.

Χαρακτηριστικά

Βάρος8,64 γρ
Καθαρότητα900
Έτος1985
Διάμετρος23 mm
ΣχήμαΚυκλικό
ΧώραΜεξικό
Νομισματοκοπείο

-

Mintage88.000
chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
Κλείσιμο open bubble