Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πως υπολογίζεται η πραγματική αξία ενός ρολογιού χειρός; Από ποιους παράγοντες επηρεάζεται η τιμή του ρολογιού και αν χάνεται η αξία του με το πέρασμα του χρόνου;

Οι ειδικοί της Oragold απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν όλους όσους ενδιαφέρονται για τα ρολόγια.

 

“Έχω ένα καλό ρολόι αλλά δεν είναι επώνυμο. Έχει κάποια αξία;”

 

Σίγουρα τα επώνυμα ρολόγια γνωστών εμπορικών οίκων όπως Rolex, Chopard, Omega, Bulgari κ.α έχουνε εξαιρετική εμπορική αξία λόγω του ονόματος που φέρουν, όμως αυτό δε σημαίνει ότι ένα ρολόι που δεν είναι τόσο γνωστής μάρκας δεν έχει αξία. Σημαντικότατο ρόλο παίζει το υλικό κατασκευής του, ο μηχανισμός του και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Για παράδειγμα ένα χρυσό ρολόι, δε θα χάσει ποτέ την αξία του αφενός λόγω του υλικού του κατασκευής και αφετέρου την αξία που θα έχει ως ρολόι .

 

“Έχασα το πιστοποιητικό γνησιότητας του επώνυμου ρολογιού μου. Μπορεί να γίνει αξιολόγηση χωρίς αυτό;”

 

εκτίμηση αξίας ρολογίου χωρίς πιστοποιητικό

Φυσικά είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε ένα ρολόι ακόμα και χωρίς το πιστοποιητικό του. Βέβαια είναι καλό να μας το προσκομίσετε εάν υπάρχει αλλά σε κάθε περίπτωση μπορεί να γίνει η αξιολόγηση. Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας online εκτίμησης ρολογιών της Oragold μπορείτε σε πρώτη φάση να μας στείλετε φωτογραφίες του ρολογιού σας και να συμπληρώσετε ορισμένα χαρακτηριστικά του. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια πρώτη εκτίμηση κατά προσέγγιση.

 

“Δεν είμαι σίγουρος για τη γνησιότητα του ρολογιού μου. Μπορείτε να το πιστοποιήσετε εσείς;”

 

πιστοποίηση γνησιότητας ρολογιού Oragold

Εάν αγοράσατε κάποιο ρολόι από μη εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο μιας εταιρείας ή εάν έχετε αμφιβολίες για την αυθεντικότητα του, απευθυνθείτε σε εμάς. Αφού εξετάσουμε το ρολόι σας, θα σας ενημερώσουμε για τη γνησιότητα του και την τιμή του. Καλέστε μας στο 210 62 50 384.

 

“ Η αξία ενός ρολογιού μεγαλώνει ή μικραίνει με το πέρασμα του χρόνου;”

 

αξία ρολογιού στο πέρασμα του χρόνου

Η παλαιότητα ενός ρολογιού δε συνεπάγεται απαραίτητα και τη μεγάλη αξία του. Φυσικά, όσο πιο παλιό είναι ένα ρολόι τόσο πιο σπάνιο γίνεται οπότε αυτομάτως ανεβαίνει η αξία του, αλλά η γενικότερη αξία του ρολογιού είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, όπως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται, το υλικό του κ.α. Επιπλέον εκτιμούμε και παλιά ρολόγια τσέπης.

 

“Χρειάζομαι χρήματα αλλά δε θέλω να πουλήσω το ρολόι μου. Υπάρχει λύση;”

 

Μέσω της ενεχυρίασης μπορείτε να πάρετε άμεσα μετρητά αφήνοντας το ρολόι σας σε ασφαλή θυρίδα για όσο διάστημα επιθυμείτε. Η διαδικασία είναι απλή. Εκτιμούμε το ρολόι σας, σας δίνουμε τα χρήματά σας και έρχεστε να παραλάβετε το ρολόι σας επιστρέφοντας το αρχικό κεφάλαιο συν ένα μικρό τόκο. Μάθετε περισσότερα για την ενεχυρίαση στην Oragold.

 

Μάθετε την αξία του ρολογιού σας σήμερα

 

πραγματική αξία ρολογιού με ακριβή εκτίμηση από το Oragold

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε μια επαγγελματική αξιολόγηση ρολογιού. Ένας ειδικός θα πρέπει να λάβει υπόψη του όλους τους παράγοντες που καθορίζουν την τιμή ενός ρολογιού και να κάνει μια εμπεριστατωμένη εκτίμηση στο σύνολό του. Κάθε ρολόι είναι μοναδικό και πρέπει να αντιμετωπίζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε μια πλήρη και σαφή εκτίμηση του ρολογιού σας.

Βρείτε μας Ελευθερίου Βενιζέλου 62Β στη Νέα Ερυθραία και στο νέο μας κατάστημα Λ. Κηφισίας 230 στην Κηφισιά.

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble