Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Πριν από λίγες δεκαετίες η αγορά ασημικών ήταν σχεδόν απαραίτητη για κάθε καινούργιο σπίτι. Δείτε εδώ τα ασημένια αντικείμενα που υπάρχουν σε κάθε πατρικό σπίτι. Σήμερα όμως τα νέα νοικοκυριά δεν έχουν στις υψηλές προτεραιότητες τους την αγορά ασημικών αλλά εστιάζουν σε πιο πρακτικές και οικονομικές αγορές.

Παρ’ όλο που το ασήμι είναι ένα φυσικό και οικολογικό υλικό, δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν ανοξείδωτα σκεύη για τις καθημερινές τους ανάγκες. Έτσι τα ασημένια μαχαιροπήρουνα έχουν αντικατασταθεί από πιο οικονομικά φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, οι ασημένιες κανάτες έδωσαν τη θέση τους σε πλαστικές ή γυάλινες κ.ο.κ

Αγορά ασημικών – Γιατί έχει μειωθεί η ζήτησή τους;

Η εξήγηση είναι πως η αγορά ασημικών αποτελεί πλέον πολυτέλεια λόγω του κόστους της. Τα ασημικά έχουν αξία καθώς η τιμή του ασημιού παραμένει σταθερά υψηλή.

Εάν έχετε στο σπίτι σας ασημένια σκεύη μάθετε πως μπορείτε να τα ανταλλάξετε άμεσα με χρήματα και να αποκτήσετε την πραγματική τους αξία σε μετρητά. Γνωρίστε την αγορά ασημένιων σκευών από την Oragold.

Αγοράζουμε ασημένια μαχαιροπήρουνα, ασημένιους δίσκους, κηροπήγια, βάζα κλπ. Προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο υψηλές τιμές της αγοράς και είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε πάντοτε με τον πιο γρήγορο και επαγγελματικό τρόπο.

Μια άλλη εξήγηση που ο κόσμος σήμερα δεν προτιμά να αγοράζει ασημένια σκεύη είναι η αναλωσιμότητα των αντικειμένων. Δηλαδή, κάποιος θα προτιμούσε να αγοράσει οικονομικά και μοντέρνα βάζα από καταστήματα μαζικής πώλησης τα οποία εύκολα θα μπορεί να αντικαταστήσει σε μια μετακόμιση ή αλλαγή διακόσμησης.

Επίσης στις μέρες ο ελεύθερος χρόνος είναι πολυτέλεια, η συντήρηση των ασημικών είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και πρέπει να γίνεται με μεγάλη συχνότητα για να διατηρούνται λαμπερά. Είναι ένας ακόμη λόγος που η νέα γενιά δεν ενδιαφέρεται για αγορά ασημένιων σκευών.

Τα ασημένια αντικείμενα είναι πιο ακριβά όμως με σωστή συντήρηση κρατούν για μια ζωή. Δείτε εδώ έξυπνα tips για σωστό γυάλισμα ασημικών.

“Στην Oragold εκτιμούμε δωρεάν τα ασημικά σας”

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε τιμή και να πουλήσετε εύκολα και γρήγορα τα ασημένια αντικείμενα που πλέον δεν χρειάζεστε.

Εάν έχετε αμφιβολίες αν είναι ασημένιο το σκεύος σας αρκεί να ψάξετε για τις χαρακτηριστικές σφραγίδες με τους βαθμούς που φέρουν πάνω τα ασημένια αντικείμενα. Με μια επίσκεψη όμως σε ένα από τα καταστήματα της Oragold θα μάθετε έγκαιρα και επαγγελματικά την πραγματική αξία των ασημικών σας.

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Tags:

  Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
  Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
  Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
  Tags:

   Σχόλια Το email σας δε θα δημοσιευθεί.
   Τα πεδία με * είναι απαραίτητα.
   Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της Oragold.
   chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
   Κλείσιμο open bubble