Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Cartier Love Bracelet

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
Κατόπιν εκτίμησης

Περιγραφή

Το Cartier Love Bracelet αποτελεί σύμβολο αιώνιας αγάπης και δέσμευσης που ξεχωρίζει για την απαράμιλλη κομψότητα και τη λεπτομέρεια της κατασκευής του. Αυτό το θρυλικό χρυσό κόσμημα δημιουργήθηκε τη δεκαετία του '70 από τον οίκο Cartier και έχει εξελιχθεί σε έναν παγκόσμιο θησαυρό. Κατασκευασμένο από χρυσό 18 καρατίων, διατίθεται σε τρεις εκδοχές: κίτρινο χρυσό, ροζ χρυσό και λευκό χρυσό.
Περισσότερα

Πληροφορίες

Χαρακτηριστικό του Cartier Love Bracelet είναι η κλειδαριά σε σχήμα βίδας η οποία ενσαρκώνει την ιδέα της αδιάρρηκτης σχέσης.

 

 

Ενδιαφερόμαστε να αγοράσουμε επώνυμα κοσμήματα που συνδυάζουν την ομορφιά με την ιστορία παρέχοντας μια αξιόπιστη αξιολόγηση. Το Love Bracelet της Cartier είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα χρυσού κοσμήματος που αντανακλά την πολυτέλεια, την κλασική ομορφιά και τον άψογο σχεδιασμό. Με το χαρακτηριστικό λογότυπο της Cartier αυτό το κόσμημα αποτελεί μια επένδυση που διατηρεί την αξία της με την πάροδο του χρόνου.

 

 

Αν είστε κάτοχος ενός τέτοιου κοσμήματος και ενδιαφέρεστε να μάθετε την αξία του μπορείτε να συπληρώσετε τη φόρμα online εκτίμησης χρυσού και κοσμημάτων, επιτρέποντάς μας να σας παρέχουμε μια δωρεάν εκτίμηση που ανταποκρίνεται στην πραγματική τους αξία.

Χαρακτηριστικά

ΤιμήΚατόπιν εκτίμησης
ΜάρκαCartier
Έτος κατασκευής1974 μέχρι σήμερα
Βάρος30-38 g
Καράτια18Κ
Καθαρότητα750
Υλικό κατασκευήςΚιτρινός, Λευκός και Ροζ Χρυσός
Είδος κοσμήματοςΒραχιόλι
chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
Κλείσιμο open bubble