Αγορά Πώληση

Αγοράζουμε πολύτιμα αντικείμενα στην πραγματική τους αξία.

Μάθετε άμεσα την αξία των πολύτιμων αντικειμένων σας από τους έμπειρους εκτιμητές μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Online Εκτίμηση form image

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα το
αντικείμενο που θέλετε να εκτιμήσουμε.

Δαχτυλίδι Bulgari B.Zero1

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ:
Κατόπιν εκτίμησης

Περιγραφή

Το δαχτυλίδι Bulgari B.Zero1 ξεχωρίζει για την κλασική του κομψότητα, τη μοντέρνα αισθητική του. Το κόσμημα αυτό είναι κατασκευασμένο με χρυσό 18κ και βάρος 14.4 γρ και προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας.
Περισσότερα

Πληροφορίες

Προσφέρουμε δωρεάν εκτίμηση για το Bulgari B.Zero1, επιδιώκοντας να προσδιορίσουμε την πραγματική του αξία με βάση το βάρος, την ποιότητα του χρυσού, και τον συνολικό σχεδιασμό.

 

 

Αναγνωρίζοντας την αξία των επώνυμων κοσμημάτων ως μια σταθερή επένδυση στην Oragold προσφέρουμε τη δυνατότητα στους πελάτες να εκτιμήσουν επώνυμα κοσμήματα και εφόσον το επιθυμούν να τα πουλήσουν άμεσα.

 

 

Εχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε δωρεάν εκτίμηση για τα επώνυμα κοσμήματα σας μέσω της online εκτίμησης συμπληρώνοντας τα κενά πεδία της φόρμας όπως καράτια, βάρος, κατάσταση και την εταιρεία που έχει κατασκευάσει το κόσμημα ενώ η προσθήκη φωτογραφιών μπορεί να βελτιώσει την ακρίβεια της προσφοράς μας.

Χαρακτηριστικά

ΤιμήΚατόπιν εκτίμησης
ΜάρκαBulgari
Έτος κατασκευής1999
Βάρος14.4 g
Καράτια18Κ
Καθαρότητα750
Υλικό κατασκευήςΧρυσός
Είδος κοσμήματοςΔαχτυλίδι
chat bubble Online Chat viber bubble Viber whatsapp bubble Whatsapp
Κλείσιμο open bubble